Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Termoszbögrék színes választéka

2013-11-25

A céges karácsonyi ajándékkatalógusunk egyik sikerterméke a termoszbögre választék, amiből most Ön is egyszerűen és költséghatékonyan rendelhet!

Termoszbögrék színes választéka

Ha olyan reklámajándékot szeretne, amit mondanivalóval is fel tud ruházni, akkor a termoszbögre ideális! Ha reklámajándékot keres munkatársainak, vagy egy rövid, ám annál sikeresebb ajándékozási akciót szeretne, amihez olyan ajándék szükséges, amivel garantáltan meg tudja ügyfeleit, vásárlóit fogni, akkor újfent a termoszbögrét ajánljuk.

Két okból is sikeres lehet, ha a termoszbögre mellett dönt.

Egyrészt minden korosztály megcélozható a termékkel, a kisgyerektől, a nyugdíjas korú ügyfélig mindenki használni tudja, és használja is! Ma már nincs olyan háztartás, munkahely, ahol ne lehetne találkozni termoszbögrével. E funkcionalitása adja a termék aktualitását, és az a többlet, amit „tud”. Mert a termoszbögre többet „tud”, mint a hagyományos értelembe vett bögrék, és egy minimális extra „kínálattal” a mai világban már sok mindent el tudunk adni!

Másrészről pedig a termoszbögre, legyen az bármilyen méretű emblémázási szempontból nagy szabadságot ad, mivel az egész felülete emblémázható. Attól függően, milyen anyagból készült a termék, válogatni lehet az emblémázási módszerek között. Egy alumínium burkolatú, gravírozással emblémázott termék valóban elegáns, igazi ünnepi ajándék lehet. Természetesen nem csak ünnepnapokra!

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy egy darabos megrendelést nem áll módunkban teljesíteni, minden termékünknek meg van a minimális rendelési darabszáma.

Termoszbögréinket itt találja!