Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Színes, feliratozható lufik

2016-04-27

Céges rendezvények, megnyitók, ünnepségek vagy házibulik alkalmával a lufik remek választásnak bizonyulnak. A dekorációs célokra kiválóan alkalmas darabok nem csak olcsón beszerezhetőek, de nagyon egyedivé is varázsolhatóak a rajtuk elhelyezhető emblémáknak, logóknak köszönhetően.

Színes, feliratozható lufik

Kevés stílusosabb kiegészítője lehet egy céges rendezvénynek, mintha a cég logójával, vagy arra utaló felirattal készült lufik díszítik a helyiséget. A többféle színben kapható lufik között mindenki megtalálhatja azt az árnyalatot, amely a leginkább passzol az elképzelésekhez. A céges image, az eladni kívántak, vagy éppen a rendezvény színvilága mind befolyásolhatják, hogy milyen színű lufi lehet ideális. A fekete nem csak elegáns, de ugyanakkor a rajta elhelyezett logót tökéletes kontraszttal adja vissza.

Céges reklámozásra az ivory szín és a pink is kiválóan alkalmas lehet, de kombinálható a fekete akár burgundival is, hogy egy egyedi, mutatós díszítés szülessen a partyra, vagy a megnyitóra. Érdemes kihasználni az online rendelés lehetőségét, hiszen az árajánlat tartalma biztosan kedvezőbb lesz, mintha valamelyik partyk szervezésével foglalkozó céghez fordulna.

A felfújásról is gondoskodhat a megfelelő eszköz használatával, így problémamentesen és gyorsan történhet a díszítés az egyedileg feliratozott, emblémázott lufik segítségével. Nem csak reklámajándékok kapcsán érdemes az 1001reklamajandek.hu szakembereihez fordulni, hanem akkor is, ha céges rendezvények elmaradhatatlan kiegészítőiről, a lufikról van szó.