Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Szilikon karkötő, karóra és pendrive: apróságok a marketing célok szolgálatában

2017-08-02

Fontosnak tartja, hogy cégéből sikerüljön a legtöbbet kihozni? Szeretne növekvő érdeklődésre és persze ezzel együtt mind magasabb bevételre szert tenni? A kezdetekkor megálmodott célok megvalósítása napjaink piaci viszonyainak közepette korántsem egyszerű. Nem csak a termékek vagy a szolgáltatás színvonalán múlik azonban az, hogy mennyire sikerül a marketing tervben foglaltakat a valóságba átültetni, hanem bizony a reklámozási útvonalakon is. A méregdrága megoldások helyett azonban van valami, ami nem csak reklám céljából bizonyul ideálisnak, hanem a céges image építésének apropóján is. A szilikon karkötő, karóra és pendrive mostanság minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek akkor, ha reklámajándék választásáról van szó.

Szilikon karkötő, karóra és pendrive: apróságok a marketing célok szolgálatában

Szilikon karkötő készítés, feliratozás elérhető áron

A reklámajándékok beszerzésére gyakran nagy mennyiségben kerül sor. Ilyenkor korántsem mindegy, hogy mennyibe kerül maga a termék, és milyen áron hozható ki a feliratozás. A tapasztalatok szerint nagymennyiségű megrendelés esetén kiemelt népszerűségnek örvendenek az olyan termékek, mint a golyóstollak vagy például a szilikon karkötő készítés, feliratozás. Ez utóbbi egyébként a nyári fesztiválszezonban éli leginkább kedvelt időszakát, hiszen a színes karkötők jól mutatnak a fesztiválruhákhoz és a fiatalok szívesen viselik azokat.

Szilikon karkötő, karóra és pendrive, amik bármikor jól jöhetnek

Ha eltekintünk a szilikon karkötők nyújtotta esztétikai élménytől és a praktikusságot állítjuk fókuszba, akkor a karórák és a pendrive-ok szerepe mellett biztosan nem mehetünk el. A szakemberek is azon az állásponton vannak, hogy reklámajándék választás során célszerű praktikus darabok mellett letenni a voksot. Miért fontos ez? Hiába készül jó minőségben egy reklámajándék, ha gyakorlatilag nincsen haszna a vásárlók, ügyfelek számára. Ugyan az időmérésre legtöbben már az okostelefont használjuk, de ez nem jelenti azt, hogy a karórának ne lenne létjogosultsága. Különösen így van ez akkor, ha telefonunkat ilyen vagy olyan okoknál fogva nem tarthatjuk magunknál. Hasonlóképpen kedvelt a pendrive, melynek segítségével bármikor gond nélkül magunkkal vihetjük kedvenc filmjeinket, zenéinket, vagy például a munkához szükséges dokumentumokat. A szilikon karkötő, karóra és pendrive választásával biztosan nem lőhetünk mellé akkor, ha emblémázható ajándékok beszerzése a cél.