Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Számológép nem csak könyvelőknek

2014-05-22

A számok végigkísérik az életünket, és nemcsak akkor, ha könyvelőként vagy matematikatanárként dolgozunk. Manapság már szinte senki sem számol papíron; így azokat a zseniket kivéve, akik játszi könnyedséggel szoroznak össze fejben ötjegyű számokat, bárki számára ideális céges ajándék lehet egy számológép, kortól, nemtől és foglalkozástól függetlenül.

Számológép nem csak könyvelőknek

Bár manapság már a számítógépen és a mobiltelefonon is elérhető ez a funkció, sokan előnyben részesítik a tradicionális kalkulátorokat, hiszen elég elővenni őket a fiókból, nem kell megkeresni a gépen vagy a telefonon; és a hagyományos módszert használva a gombok nyomogatása is kényelmesebb.

A számológép otthon vagy munkahelyen is használható

A számológép jó céges ajándék akkor is, ha üzleti partnerünk munkája során sosem találja szembe magát semmilyen számolási feladattal: ebben az esetben használhatja a reklámajándékot otthon, de akár oda is ajándékozhatja iskoláskorú gyermekének. Ha egy emblémázott számológéppel lepi meg partnerét, annak a készüléket díszítő a logót látva akaratlanul is eszébe jut majd az ön cége minden egyes alkalommal, amikor például összesíti havi kiadásait.

Többféle modell közül is választhat: adhat céges ajándékként alapműveleteket végző vagy tudományos számológépet; kicsi, könnyen hordozható vagy masszív, nagy gombos, kényelmesen kezelhető; kifejezetten kisiskolásoknak való; illetve elegánsabb kialakítású készüléket is.

A számológép műanyag borításán egyszerűen el tudjuk helyezni a céges logót vagy emblémát például tamponnyomással.