Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Szakmai kiállítások nyakra-főre, avagy nyakpántot mindenkinek!

2012-03-07

A kiállítások idejét éljük, ebben a hónapban, és a következő hónapban is, rengeteg olyan kiállítások lesznek ország szerte, ami több céget is vonzhat, és több cég is kap megjelenési lehetőséget, hisz a kiállítások zöme szakmai kiállítás, vagy expo.

Szakmai kiállítások nyakra-főre, avagy nyakpántot mindenkinek!

Érdemes ezeket a kiállításokat kihasználni mindenkinek, és megfogni az alkalmat, hogy reklámajándékokkal még hatékonyabbá tegyék a céges megjelenést, a vállalkozást, vagy a cég hírnevét, ismertségét. Erre a kiállításoknál jobb alkalmat keresve sem találnánk.

Nem akarom felsorolni az összes létező kiállítást Budapesten és országszerte, ám tényként szeretném közölni, hogy igenis megéri a kis –és középvállalatoknak kiállításokra járni, a titka csupán az, hogy megfelelő felkészültséggel, a megfelelő emberekkel kell megjelenni, és a hatás, valamint a pozitív visszajelzés nem marad el.

A megfelelő stratégiai tervvel a zsebében minden vállalkozó „be tudja lőni” milyen célkitűzéssel induljon el, és milyen eredményt vár el egy kiállítástól. Nem szükséges több pénzt elkölteni, mint amennyit a marketing keret megenged. Attól, ha egy kiállításba több pénzt fektetnek, mint amennyit megengednek maguknak, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy sikeres lesz maga a megjelenés.

Az eredményesség záloga tehát a célok pontos ismerete, és a megfelelő felkészültség, ez alatt nem csak a szakmai, hanem a marketing jellegű felkészültséget is értjük. Pontosabban a szóróanyagok, a reklámajándékok milyensége is szervesen befolyásolhatja megjelenésünket. Az emberek, ha hisszük, ha nem sokat adnak erre. Szakmai felkészültség ide, vagy oda a külcsín igenis sokat számít. Gondoljon csak bele, Ön üzletet kötne egy szakadt farmerben megjelenő üzletemberrel, aki zsírpapírba csomagolja a szerződést? Egészen biztosan kétszer is meggondolná!

Ugyanez érvényes egy céges megjelenésre is, a promóciós anyag, a reklámanyag, a reklámajándék mind-mind sokat nyom a latba, ha arról van szó, hogy az Ön vállalkozását válassza egy megrendelő.

Ha cége kiállításon való megjelenését tervezi, ideális reklámajándék a nyakpánt, vagy a kulcstartó, ezek a rendezvények stílusába is megfelelően beleillenek. Több féle módon lehet emblémázni, feliratozni, a választott üzenet ezzel a reklámajándékkal garantáltan átmegy!

Használja ki Ön is!