Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Ruházkodjunk!

2011-10-03

Kedves olvasó, gondolkodott már azon mi volt az első ruházati termék? Igen, jól emlékszik: a fügefalevél, amit Ádám és Éva aggatott magára az Édenkertben.

Ruházkodjunk!

Mondhatjuk, az azóta eltelt kétezer évben hatékonyan változott meg öltözködésünk stílusa.

Számtalan ruhatervező formálta öltözködésünket évszázadokon át, míg a mai formát megtaláltuk. Ugyanakkor most sem mondhatjuk azt, hogy ruházkodásunk formája a végső fázisba ért. A divat olyan, mint egy hullámzó tenger, mindig mozgásban van, mindig vannak új hullámok, amelyek friss szabásvonalakat, fazonokat mutatnak meg a nagyközönségnek, a világnak.

Tény, azonban, hogy a ruha, a ruházat, - öltözködjön valaki akár a legutolsó turkálóból, vagy a legelegánsabb párizsi szalonból - tükrözi viselője stílusát. Reklámszakemberként azt is mondhatnám a ruha reklámozza viselőjét. Felismerjük, a különböző stílusú embereket ruházatuk alapján.

Egy elegáns öltönyt viselő férfi rögtön az üzletember képzetét társítja ruházatához, egy laza póló, szakadt farmer, bakancs kombó pedig egy lázadozó, szabad szellemű  rockert idéz fel bennünk.

Ezt a jelenséget a reklámszakma is felismerte és reklám ruházati termékeinél hatékonyan tudja kamatoztatni.

Általában, ha reklámruházatról van szó, az emblémázott munkaruha jut eszünkbe első körben, ugyanakkor az emblémázott ruházati termék nem feltétlenül munkaruha funkciót kell betöltsön. Kiváló egyedi reklámajándék készíthető bármilyen ruházati cikkből, legyen az pulóver, mellény, kabát, blúz, vagy sportruházat.

S, hogy miért tudja ön is hatékonyan használni a ruházati termékeket reklámajándékként?

A választ szintén egy kérdésben fogalmazom meg. Látta már ön milyen sikere van egy mozgóárusnak? Áruljon az fagylaltot, vattacukrot, vagy bármilyen egyéb ajándékot.

Ugyanígy minden egyes ruházati termék, ami az ön céges logójával van emblémázva, hasonló mozgó reklámhordozó.

Válasszon akár munkaruhát alkalmazottainak, vagy egyedi reklámajándéknak ruházati cikkeket, weboldalunkon A-Z-ig mindent megtalál.

A következő bejegyzésben weboldalunkon található ruházati termékeket fogok ajánlani.