Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Rohanunk, hogy megszerezzük, ami kell…

2011-12-06

Ismerős a cím? Kaszás Attila nyomán klasszikusnak számító dal egy soráról van szó. Épp most jutott eszembe, mikor egy pillanatra sikerült kikászálódnom az év végi nagy hajrá nyomása alól.

Rohanunk, hogy megszerezzük, ami kell…

Egész biztos vagyok benne, hogy minden cég most húzza meg még jobban az utolsó hetekben, elindult a nagy akciós dömping, és karácsony előtt mindenki szeretne egy utolsó nagy bevétel hajrát. Ügyfelek, partnerek, vásárlók, a társadalom minden szegmensét megcélozzák reklámhadjáratokkal, s remélem az 1001 reklámajándék is hozzá járult nem csak az év egyéb időszakában, hanem most az év végén is az Ön cégének sikeréhez.

Ha késésben volna, még mindig van lehetőség az utolsó darabokat elcsípni. Kínálatunkból még bőven lezavarhat egy kisebb reklámkampányt, ha úgy szeretne vásárlót, ügyfelet szerezni, hogy előbb Ön ajándékozik. A reklámajándéknak szerencsére van egy ősi tulajdonsága. Mégpedig: a „kaptam valamit, ezért úgy érzem meg kell hálálnom, s ezt nem tehetem másképp, mint vásárolok a reklámozott üzletből, igénybe veszem a reklámozott szolgáltatást.” Ezt az érzést kell elcsípni a megcélzott közönségben!

Ha még nem ajándékozta meg kollégáit, üzleti partnereit, megteheti, a szezon karácsonyig tart, használja az egyedi reklámajándékok hatékonyságát. Azzal, hogy ajándékozik, épp az ajándékozásra épülő ünnepünk előtt sokat segíthet az üzleti kommunikációban. Hisz a legkeményebb üzleti partner is elsősorban: ember.

A reklámajándék piacában épp az a legnagyszerűbb, hogy folyton változik, és mindig mozgásban van, újabbnál újabb ötletek után kutatva, hisz senki sem szeretne a konkurenciához hasonló reklámajándékkal előállni.

A nagy hajtásban sem szabad elfelejteni, hogy miért is dolgozunk, miért is húzzuk 100% fölé processzorainkat. Tudni kell megállni, ha lecseng a nagy hajrá, tudni kell pihenni, és újra feltöltődni.

Előtte azonban ne felejtsék el feltölteni az árukészleteket, rengeteg olyan reklámajándék van raktáron, amivel lendületesen lehet az Újévi reklámkampányt indítani. Mert januárban egy újabb tizenkét hónapos hajrá veszi kezdetét!

:-)