Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Rémisztően jó árak várnak!

2023-10-17

Meríts ihletet a szezon befutói közül és készülj fel már most az év végére!

Rémisztően jó árak várnak!

Ötletes, színvonalas, stílusos és emlékezetes? - Igen! Rémisztően jó árakkal várunk ősszel is!

Egy vállalkozás életében eljön az a pont amikor már nem az a kérdés, hogy emblémáztasson-e, hanem az, hogy mit és kinél és mennyiért. Mi elsőkézből nyújtunk erre megoldást partnereink számára, 1001 ötlettel.

Egy vállalat megalapításakor nem csak egy céget hoz létre az ember, egy ötletet valósít meg, amit egy elképzelt arculatra kezd el építgetni, ebből születik aztán a Brand. Termékkínálatunk nem véletlenül terül el eilyen széles skálán. Partnereink igényei még ennél is szerte ágazóbbak, de sikertörténeteink mesélhetnének róla, hogy nálunk csak a képzelet szabhat határokat az elképzeléseknek.

Mindegy, hogy egyedi vagy hétköznapi cikket emblémáztatnál, nálunk azt kapod, amit megálmodtál, még akkor is, ha teljesen egyedileg kell legyártanunk elképzelésed.

Legyen szó az év végi rendezvények ellátásáról, munkatársaid megjutalmazásáról vagy partnereid megajándékozásáról, segítünk megtalálni a cégedhez illő színvonalas és ötletes reklámajándékot!

 

Kiemelten széles termékpalettánkat a minőségen túl a kedvező árfekvés jellemzi, győződj meg róla Te is! Vásárolj be a csapatépítőre és az évzáró rendezvényre egy helyen!

Nézz körül és alkoss velünk maradandót!

A szezon befutói:

 

1. Deale ajakbalzsam, világoskék - világoskék

2. Nailex aroma szett - fehér

 

3. Hőtartó italtáska

 

4. Cup pill Összehajtható szilikon pohár - kék

 

5. Kesztyűs jégkaparó - Ezüst