Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Reklámtollak – az írás gyönyöre

2013-01-14

Ne engedjük, hogy lesajnálóan nyilatkozzon arról a világ, hogy ma már az emberiség nem ír kézzel a számítógép és az internet korában. Hisz a reklámtollak népszerűsége soha nem volt még olyan magas, mint most. A kézírás igenis gyönyörűséges, és van benne valami misztikum.

Reklámtollak – az írás gyönyöre

Egy tollat megfogni különleges érzés. Vannak a vékony szárú tollak, a vastag törzzsel rendelkező tollak, a különleges exkluzív tollak. Mást jelent megfogni egy műanyag tollat, egy fémből készült tollat, vagy egy újrahasznosított anyagból készült tollat.

Más és más érzés a különböző tollakkal írni, más és más érzés mondattá kerekíteni a szavakat. Lehet, ezek az apró dolgok fel sem tűnnek ma már senkinek, de igenis én hiszek benne, hogy a kézírásnak még mindig van jövője. A kézírás még mindig él és létezik.

Számos olyan cég, alapítvány, intézmény létezik ma is, akik tevékenységük révén össze tudják kapcsolni a kézírást és önmaguk reklámozását. Nincs ebben az égvilágon semmi kivetnivaló.

A reklámtoll nem csak egyszerű reklámajándék! A reklámtoll több is lehet!

Lehet egyszerű szóróajándék, amit belemarkolva osztogathat, lehet különleges, egyedi reklámajándék, amivel csak a kollégák büszkélkedhetnek.

Lehet exkluzív reklámajándék, ami korlátozott számban készül, különleges dobozban kerül átadásra, amit csak üzleti partnerek, kiemelt ügyfelek vagy kollégák kapnak ünnepi alkalomból.

Érzett már késztetést arra bankban vagy bármely olyan intézményben, ahol ügyféltollak vannak kihelyezve, hogy szívesen zsebre tenné őket?

Nos, akkor akár Ön is kipróbálhatja, mennyire hatékony reklámajándék lehet cége népszerűsítésére!