Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Reklámtoll 7 felhasználási lehetősége

2014-06-16

Egy egyszerűbb műanyag vagy egy elegáns fém gravírozott reklámtollat is számtalan célra használhatunk, gondoskodva arról, hogy cégünk újra és újra partnereink eszébe jusson.

Reklámtoll 7 felhasználási lehetősége
  1. Regisztráció törzskártyáért: Ha üzletünkben, a kijárat előtt felállítunk egy pultot a törzsvásárlói kártyáért való regisztrációhoz, és elhelyezünk rajta néhány logózott reklámtollat, annak a vásárlónak is kedve támad kitölteni, aki egyébként nem hord magánál írószert.
  2. Sajtótájékoztató: Még az informatika világában is vannak olyan alkalmak, amikor egyszerűbb tollal jegyzetelni egy darab papírra, mint elővenni a számítógépet. Mivel egy sajtótájékoztatón a média munkatársai általában így tesznek, jó céges ajándék egy golyóstoll notesszel.
  3. Hírlevél-feliratkozás rendezvényen: Fogjuk meg magunknak az általunk szervezett kiállításra, konferenciára ellátogatókat! Ajánljunk fel egy apró ajándékot a hírlevelünkre való feliratkozásért, és ott a helyszínen kérjük el az elérhetőségüket. Az űrlap kitöltéséhez adjunk egy reklámtollat, amit aztán haza is vihetnek.
  4. Szerződés aláírása: Tartsunk az irodánkban az asztalon néhány elegáns céges tollat egy tartóban, és nyújtsunk át egyet új partnerünknek a szerződés aláírásához, majd ajánljuk fel, hogy tartsa meg. Erre a célra ideálisabb egy gravírozott fémtoll.
  5. Lottózó: Egyszerre hangsúlyozhatjuk cégünk arculatát, és csinálhatunk kedvet az embereknek arra, hogy próbára tegyék a szerencséjüket, ha kiteszünk pár logózott tollat a lottózóban.
  6. Nevezés sportversenyen: Többen fognak részt venni legközelebbi rendezvényünkön, ha az általunk szervezett sportversenyen lehetőséget nyújtunk a későbbi eseményekre való helyszíni nevezésre. Az űrlap kitöltéséhez tegyünk ki logózott tollakat.
  7. Aláírás bankkártyás fizetésnél: Cégünk presztízsét és egységes arculatát erősíthetjük, ha a bankkártyás fizetéshez egy céges reklámtollat nyújtunk oda a vásárlónak.

Ha még nincs reklámtolla, kérje ajánlatunkat!