Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Reklámajándékok vakációra

2019-08-31

Ó, ió, ció, áció, káció, akáció, vakáció…. Vagy éppen reklámajándék akció? Egy biztos, ha nálunk keres enyhülést a kánikulában, és vele együtt emblémázható, nyárhoz passzoló termékeket, akkor a sikere borítékolható. De mégis milyen kiegészítők, kellékek jöhetnek számításba, amik magukban hordozzák a nyár sokszínűségét, a víz illatát vagy éppen a strand varázsát? Amire alapozhat az a szabadidő és az utazás, mert ez a kettő ami gyakorlatilag a vakáció idején főszerepet játszik.

Reklámajándékok vakációra

Ha a reklámajándék praktikus, akkor kézről kézre forog!

A pakolás az a tevékenység, amitől általában majdnem minden résztvevő ideges, frusztrált lesz, mert majdnem biztos, hogy a bőrönd cipzárja beakad, a kedvenc nadrág nem fér be és az egész káosz közepén még ott van az idő sürgetése. Ebben a kalamajkában valódi mentsvárrá avanzsálhat egy, cége logójával ellátott utazótáska. Praktikus, és egyben méltán közkedvelt ajándék, ami nemcsak akkor állja meg a helyét a mindennapokban, amikor a hőmérő higanyszála 30 fok fölé kúszik. Egyetlen jó döntéssel gyakorlatilag olyan meglepetéssel gazdagíthatja partnerei életét, ami az év egészében hasznosságával igazi segítőtárssá válhat, megkönnyítve a rendezkedés vészterhes pillanatait. Ha igazán szeretné kimaxolni az ötletben rejlő előnyöket, akkor a legjobb, ha szettben gondolkodik, mert a több méretet egy készletbe foglaló ajánlatért nincs ember, aki ne rajongana. Így aztán vállalata emblémája elkísérheti ügyfeleit mind rövid, mind hosszútávon, időintervallumtól és kilométertől függetlenül. Az utazótáska kistestvére a nesszeszer, ami szintén közkedvelt termék, lévén az illatszerek elhelyezése prioritást élvező feladat. A kedvenc parfüm vagy dezodor egyszerűen nem maradhat otthon.

A reklámajándék hűsítő jellemzőket is megtestesíthet!

A nyári forróságban nincsen üdítőbb élmény egy pohár jéghideg frissítőnél. Igen ám, de a kirándulás közepén vagy az utazás hosszadalmas óráiban hogyan oldható meg a megfelelő hőfok biztosítása? Természetesen hűtőtáskával vagy vállra rántható hűtőzsákkal. Ezek a roppantul praktikus kellékek mindennek tetejében kiváló alapul szolgálnak vállalata emblémájának, logójának. Vigyázzon, ez az a terméktípus, amire közvetlen környezetében garantáltan mindenki felfigyel - áhítozó tekintetekkel! A strand kellékek elmaradhatatlan szereplői a vízi élményeknek. A behűtött üdítő mellett a felfújható labda, a strandtörölköző, matrac és úszógumi jogosan foglalják el a helyet - az egész strandon cégét, szolgáltatását hirdetve.