Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Reklámajándékok nyárra

2011-05-15

Partyk, rendezvények, koncertek, bulik, születésnapok, minden, ami a nyári forgatag kötelező momentuma, ami kikapcsolódás, ami szórakozás. Ilyenkor az emberek, a színes tömeg hatványozottan fogékony mindenre.

Reklámajándékok nyárra

Gondoljunk bele logikusan, egy jó hangulatú rendezvényen, egy felszabadult bulizás közepette, általában mindent elfogadunk, elfogadunk szórólapokat, apró-cseprő reklámajándékokat. S észre sem vesszük, hogy hazaérve ilyen-olyan cégek logójával ellátott, kulcstartók, nyakpántok, csuklópántok, szilikon karkötők lógnak ki a zsebünkből, táskánkból.

Ismeretlen cégeket ismerünk meg ilyen jelentéktelennek tűnő, apró ajándékok által, s talán egyszer a szükség úgy hozza, hogy egyiket, másikat fel is keressük, mert épp szükségünk van az általuk forgalmazott termékre vagy szolgáltatásra.

Így lesz a jelentéktelennek tűnő reklámajándékból üzenet, üzenet, ami cégünk szolgáltatását, termékét adja át szinte közvetlen formában még egy fergeteges szórakozás közepette is.

Ezt a „mesterfogást” egy cég sem hagyhatja ki, aki a nyári uborkaszezon leküzdésére keres megoldást. Nagy tételben, gazdaságosan beszerezhetők, logózhatók ezek a reklámajándékok, amit az 1001 reklámajándék örömmel fel is vállal. S hihetetlen, de megtérülnek.

El sem hinnénk, de a céges logóval ellátott, vagy feliratozott szilikon karkötő hatása vetekszik egy természetgyógyász által garantált mágneses karkötő hatásával, már ami az ügyfélvonzást illeti! :-)

Kérje még ma az 1001 reklámajándék egyedi árajánlatát, s készítse elő cége nyári marketingkampányát!

Mindig a legjobb szándék, az 1001 reklámajándék!