Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Reklámajándékok iskolakezdésre

2013-08-30

„Mikor megcsörren a dió/Volt, nincs vakáció!” Bizony csak néhány nap választ el bennünket az iskolakezdéstől, és mint ilyen életre szóló fordulópont főképp a most iskolába indulók számára. A szülőknek pedig minden évben a tankönyv, az iskolai felszerelések beszerzése adta izgalmakat kell átélni. Bármilyen sokba is kerüljön az iskolakezdés, a szülők természetes módon büszkék lehetnek csemetéikre, akik vagy most lépik át először az iskola küszöbét, vagy egyik osztályból a másikba tartanak. Bárhogy is legyen, az iskolakezdés egy fontos pontja az életnek, szülőnek és gyereknek egyaránt.

Reklámajándékok iskolakezdésre

Bár az iskolakezdés költsége évről évre nő, azoknak, akik már nyár folyamán elkezdték beszerezni a felszereléseket szeptemberre könnyebb dolguk van, ők azok, akik vásárlás előtt utánanéztek az áraknak az interneten, vagy interneten rendelték meg a tanszereket.

A hagyományos bolti vásárlók azok, akik megnézik a terméket, megfogják, hasonlóan az ár és a minőség összeegyeztetésével választanak. Míg néhány évvel ezelőtt inkább a minőség volt a fő szempont, már tavaly is inkább az ár alapján döntött a szülők többsége.

A nagy bevásárlóközpontok az augusztusi dömpingben különböző akciókkal próbálták vásárlásra bírni az embereket, aminek nyomán a papír-írószer forgalma nőtt leginkább, míg egyes kevésbé fontos iskolai kellék forgalma és ára viszonylag csökkent.

A multik és a kisboltok az iskolakezdési hajrában igazi önjáró reklámkampányba kezdhetnek, ha felhasználják a tanszerekhez leginkább passzoló eszközök ajándékozását.

Mivel iskolakezdés idején egy plusz ceruza, toll, jegyzetfüzet vagy tolltartó jól jöhet, ennél ideálisabb reklámajándékra nincs is szükség ebben a speciális szezonban!