Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Reklámajándék leendő törzsvásárlóinak: golyóstoll az üzletébe

2014-05-20

Ha üzlete törzsvásárlói programot, illetve pontgyűjtő kártyát kínál visszatérő ügyfeleinek, illetve így próbálja őket időről időre visszacsábítani boltjába, több vevőt motiválhat arra, hogy törzsvásárlói kártyát igényeljen, ha kitesz néhány céges ajándéknak szánt reklámtollat a boltjába.

Reklámajándék leendő törzsvásárlóinak: golyóstoll az üzletébe

Ha pénztárosai fizetésnél felhívják a vásárlók figyelmét arra, hogy létezik ez a lehetőség, amellyel pontokat gyűjthetnek vásárlásaik során, és ezzel pénzt spórolhatnak, biztosan megfordul a fejükben, hogy igényeljenek egy kártyát, amit az üzletben meg is tehetnek. Ám hiába látják pakolás közben az erre a célra kialakított pultot, nem biztos, hogy van kedvük nekiállni toll után kutatni a táskájukban – vagy talán nincs is náluk, így a regisztráció elmarad.

A reklámtoll segítségével akár több törzsvásárlót is szerezhet

Ha viszont kitesz néhány reklámajándéknak szánt emblémázott tollat a boltba – amit a vevők aztán akár magukkal is vihetnek –, a kártyaigénylést megkönnyítve biztosan többek élnek majd a lehetőséggel. Érdemes nagyobb tételben rendelnie a reklámajándékból, hiszen valószínűleg gyakran kell majd pótolnia.

Egy egyszerű műanyag toll is megfelelő lehet

A golyóstoll ebben az esetben lehet egy egyszerű fehér, logózott, műanyag írószer, hiszen itt elsősorban a praktikum a lényeg, nem az elegancia. Sokan nem hordanak magukkal tollat, pedig néha jól jön – ha elteszik reklámtollát, legközelebb, ha szükségük lesz rá egy lottózóban, ezt veszik majd elő. Ha pedig épp olyan helyen vannak, ahonnan az ön üzlete egyszerűen megközelíthető, a logót meglátva eszükbe jut majd, hogy oda is érdemes lenne betérniük.

Golyóstollainkat erre találja. Kérje ajánlatunk emblémázásra is!