Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Reklámajándék bögre minden alkalomra

2017-09-16

Reklámajándék választás előtt sokan szembesülnek a rendkívül széles választékkal. Milyen típus lenne az ideális? Mennyit érdemes a területre költeni? Melyek azok a meglepetések, amikkel biztosan nem lőhetünk mellé és egyúttal a céges image építésére is alkalmasak? A kérdéseket sokan teszik fel, holott a válasz egyszerűbb, mint gondolnák. A mindannyiunk konyhaszekrényében ott sorakozó bögrék ugyanis reklámajándék gyanánt is kiválóan megállják a helyüket. A reklámajándék bögre sokféle színben és méretben elérhető, és igényeink szerint helyeztethetünk el a felszínére emblémát, feliratot, ábrákat.

Reklámajándék bögre minden alkalomra

Feliratos bögre vásárlás: megfizethetőség és praktikum egyben

A reklámajándékok rendkívül széles piacán a bögrék még mindig a leginkább költséghatékony megoldásnak bizonyulhatnak. Csomagolhatjuk termékek mellé, adhatjuk alkalmazottainknak, vagy egy-egy prémium kategóriás darabot a karácsonyi ajándékozás alkalmával az üzleti partnerek számára is becsomagolhatunk. A feliratos bögre vásárlás nagy előnye, hogy olyan meglepetést kaphatunk személyében, amely garantáltan hosszú távon áll majd rendelkezésre, és akár éveken keresztül is használatban lesz. A reklámajándékozás terén otthonosan mozgó szakemberek és a gyakorlati tapasztalat is egyértelműen alátámasztják, hogy a cél éppen a hosszú távú jelenlét és ezzel a marketing célok elérése.

Egyedi pendrive készítés: kreatív megoldások a mindennapokban

A sikeres reklámajándékok egyik fontos ismérve a kreativitás. Ez különösen szerephez juthat akkor, ha például a kiemelt népszerűségnek örvendő egyedi pendrive készítés a cél. Az adathordozásra alkalmas eszközt egyéni igényeink szerint alakíthatjuk forma és szín tekintetében, és a kreatív elképzeléseket is érvényre juttatva biztosak lehetünk abban, hogy valóban használatban lesz majd az eszköz. Az egyedi pendrive készítés azért is megéri, mert segítségével megfizethető áron kihozhatjuk akár nagymennyiségben is a vásárlást.

Ha a hagyományos reklámozási formákat vesszük sorra, akkor sajnos be kell látnunk, hogy ezek gyakran megfizethetetlen költségekkel járnak. A feliratos bögre vásárlás, vagy az egyedi pendrive készítés azonban nem csak korrekt áron elérhető, de segítségükkel egyre többekhez eljuttatható a cég, valamint az általa kínált termékek, szolgáltatások híre. Érdemes árajánlatot kérni, ugyanis mennyiségtől függően akár kedvezmények is elérhetőek.