Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Reklámajándék autónk

2013-02-21

Mondják, a jó bornak is kell a cégér, így az 1001reklámajándéknak is. Épp ezért gondolva egy merészet és nagyot készítettünk egy emblémázott reklámajándék szállító autót.

Kicsit dicsekedve mondom, de úgy érzem esztétikusra és elegánsra sikeredett, ráadásul egy olyan módja ez a reklámozásnak, ami egyáltalán nem tolakodó.

Reklámajándék autónk

Hisz gondoljunk csak bele, a televízióból a szemünkbe folynak az olykor giccsesebbnél giccsesebb reklámok, az út menti plakátok szinte elvonják tekintetünket vezetés közben, annyira ordítón hívják fel magukra a figyelmet, a fényreklámok a városokban, már-már sértő módon világítanak bele a szemünkbe.

Ezzel szemben a mozgó autós reklám mit tesz? Semmit. Nem követelőzik, nem tolakodik, csak van, együtt lüktet a forgalommal, ahogyan a mi reklámajándék autónk is.

Kell ennél csendesebb, ám annál hatásosabb reklámozási módszer? Ebben a speciális esetben úgy gondolom nem.

Ráadásul a reklámajándék autónk egyik nap, ha kell, Csepelen szeli az utakat, másik nap már Debrecenben vagy Pécsett, esetleg Székesfehérvárott, de olykor egy nap alatt is több városban felbukkanhat. Csak egy pillanat és máris megfogant az emberi agyban, hogy van.

A reklámajándékok mellett talán az ilyen fajta reklám lehet az egyik minden agresszív marketinget nélkülöző megjelenés. Mondom ezt úgy, hogy nem dicsérem, nem tartom kiemelkedően különlegesnek ezt a reklámozási módszert, ám beilleszkedő képessége és hatékonysága miatt, mindenképp tiszteletre méltó.

Hasonlóan a reklámajándékozás is, amellett, hogy megtérülési ideje hosszabb távra tehető, és előre is befektetést igényel, mégis csendben, szinte észrevétlenül fejti ki pozitív hatását.