Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Reklámajándék autó

2012-03-19

Nem szeretek dicsekedni, illetve mégis, ha az valóban értéket képvisel, amivel dicsekedni akarok. S, ez most olyan. Készítettünk ugyanis egy 1001 reklámajándék emblémával ellátott szállító autót.

Reklámajándék autó

Igazi kihívás volt, de megérte az eredmény! Elegáns, izgalmas, és igazán szépre sikeredett. Úgy gondolom egy emblémázott szállító autó nem csak nekünk, de minden olyan cégnek, amelynek fontos a megjelenés értelmes befektetés.

Az autó dekoráció, és az autóemblémázás már nem új keletű dolog, már rég felhasználta a reklám szakma, mióta azt keresték, mit lehetne még a reklámozás szentélye alá behajtani. Az autó, tökéletes választás, ugyanis szemben a reklámpanókkal, szemben a reklámfeliratokkal egy ház homlokzatán, szemben a szórólapozással, amit másodpercek tört része alatt dobnak az emberek a kukába, az emblémázott autó mozog. Ha egy céges szállító autóról beszélünk, akkor az bizony egy nap alatt képes alsóbb hangon is 1000 km-t megtenni, vagy átszelni széltében-hosszában egy egész várost, esetleg több várost.

Ennél ideálisabb reklámfelület, ha saját vállalkozásunkat kell népszerűsíteni, nem igazán jöhet szóba! Hisz csak megsaccolni tudjuk hány ember is pillant rá, tudatosul benne cégünk logója, elérhetősége, címe, weboldala.

Erre igazából én is akkor jöttem rá, amikor kipróbáltam. És, mi tagadás, működőképes ez a típusú reklámhordozottság.

Remélem, nem hangzik túlságosan nagyképűnek az olvasó szemében, ha azt mondom, hogy az 1001 reklámajándékkal emblémázott szállító autónk egy virtuális reklámajándék mindenki számára, aki megpillantja az utakon. Igényes, díszes, és - szerintem legalábbis - jó ránézni. Akinek van, céges szállító autója csak bátran tudom ajánlani az ilyen megjelenésre és reklámozásra, mert megéri. Az elegáns, és a tisztességes reklámok egyike!