Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Reklámajándék ami hasznos

2014-02-07

A reklámajándékozás azzal a nem titkolt céllal történik, hogy erősítsük a brandet, valamint a vállalati image megjelenését. A mai szorongató gazdasági helyzet ugyanis minden cég számára kérlelhetetlenül megköveteli, hogy egy olyan valós és minden sallangtól mentes céges képet építsen fel, ami vonzóvá teszi a vásárlók, az ügyfelek számára.

Reklámajándék ami hasznos

Ehhez mindenképp olyan marketing eszközöket kell választani, ami ezt a céges felfogást erősíti. Mindenekelőtt mellőzni kell az agresszív hirdetési, megjelenési formákat, a „nyomulás” nem feltétlen hoz ügyfeleket. Bár azok a cégek, amelyek az interneten is megjelennek, egy különleges helyzetben vannak, mert a weben nehezen lehet úgy létezni, hogy valamilyen formában ne legyen ráutalva maga a cég arra, hogy a lehető legtöbb helyen megjelenjen, ha más nem hát webes hirdetés formájában. A reklámajándék viszont épp az a marketing eszköz, amivel meg lehet szelídíteni a nyomulós, agresszívebb céges reklámot is, mert valamilyen szinten személyességet takar. A reklámajándékozáshoz mindenképp személyes kontaktus kell, már csak az a kérdés, hogy milyen reklámajándék az ideális? Sorolhatnánk itt a webáruházunkban is kapható szebbnél-szebb termékeket, de valljuk be, ha ezek haszontalan tárgyak, akkor könnyen az első kukában vagy egy fiók mélyén találják magukat, talán a megajándékozott még arra sem méltatja, hogy a cégfeliratot elolvassa, hiába egy jól irányzott, mottó, vagy szlogen. Igazából a viselhető és hasznos reklámajándékok azok, amelyekkel meg lehet fogni egy vásárlót, egy ügyfelet. Természetesen egy viselhető ruhanemű csak akkor lesz igazán „ajándék”, ha a logó, embléma kellően szolid, de látható, és annyi marketinget ad a termékhez, ami épp megengedi a termék viselését, vagy mindennapi használatát.

A http://1001reklamajandek.hu oldalon számtalan viselhető és hasznos terméket találhat az érdeklődő, nézzen be kategóriáinkba!