Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Reklámajándék a siker útja!

2014-02-26

Amikor úgy döntünk, hogy vállalkozásunkat az egyik legelegánsabb módon promotálnánk, tehát emblémázott reklámajándékot készíttetnénk, érdemes figyelembe venni, hogy pontosan kiknek is szánjuk az ajándékot. Igen lényeges kérdés, hogy osztogatni szánjuk esetleg csak a kiválasztottaknak jut belőle. Sokan ünnepekkor a jó munka elismeréseként alkalmazottaiknak szánják a reklámajándékokat. Ilyenkor célszerű egy használati tárgyat ajándékozni. Ha viszont például egy áruházi promócióban osztogatjuk a reklámajándékot, nyilvánvalóan olcsóbb, nagy mennyiségben adható termékre lesz szükségünk.

Reklámajándék a siker útja!

Ha a nagy megrendelőinknek kedveskednénk egy logózott tárggyal, célszerű értékesebb, exkluzív ajándékot keresni. Sokan a postai csomagjaikba téve kedveskednek az új megrendelőknek, a törzsvásárlóknak – ilyen esetben a reklámajándék mérete rendkívül fontos. Úgy kell gondolni ezekre a tárgyakra, mint a marketingkommunikációnk részeire, s a minőségüket, típusukat is eszerint megválasztani, nem feledve, hogy minket képviselnek majd. A sort hosszan folytathatnánk. Minden vállalkozásnak mások az igényei. Az adott kampányhoz igazított reklámajándék készítése viszont már a mi feladatunk – szívesen adunk tanácsot vagy ötletet, s a meghozott döntés után gyorsan és kiváló minőségben adjuk át a kiválasztott, egyedire logózott reklámajándékokat.

Az Acepromotion oldal közel tíz éve áll a magyar reklámtermékek forgalmazásának az élmezőnyében. Ez a siker természetesen éppen annyira nem lehet véletlen, ahogy a nagy teljesítmények az üzleti életben. Termékeink és vevőink iránti elkötelezettségünk, valamint a tökéletes vásárlói elégedettségre való törekvésünk hozta el számunkra a promóciós termékekre vágyó cégek és vállalkozások feltétlen bizalmát, amelyekre hosszú évek kemény munkájával szolgáltunk rá. A reklámajándékokkal kapcsolatos szakértelem alapja természetesen a precizitás és a megbízhatóság, de ennek a szegmensnek a jelszava egyértelműen a kreativitás, amely a merész, egyéni elgondolásokban, valamint az újító ötletekben rejlik. Ezek segítségével megtalálhatjuk a legideálisabb céges ajándékot minden ügyfelünk számára, legyen az akár csupán egy egyszerű, műanyagból készült reklámtoll, amely sok száz darabos tételben hozza el a sikert és népszerűséget, vagy akár egy olyan komplex, komoly hangvételű szett, amely önmagában is könnyedén magára vonzza a vásárlók tekintetét, és aztán nem is ereszti el.

Társaságunk - amely immár több is, mint csupán egy egyszerű cég - célja, hogy az országban bármilyen jellegű, méretű, vagy épp ismeretségű vállalkozásnak segítsünk elmélyíteni a kommunikációt annak ügyfeleivel, legyenek azok törzsvásárlók, vagy egy új partner. A céges ajándékok nem csupán vállalatok számára jelentenek kiváló lehetőséget a nagyobb ismeretség megszerzésére, de a különféle alapítványok, ötletek, személyek, vagy bármilyen más gondolat elterjedésében segítségére lehetnek. Folyamatosan vezetett és szakmailag elismert blogunkban újabb és újabb elképzeléseket, lehetőségeket vázolunk fel, hogy megkönnyítsük a választást ügyfeleink számára.

Mivel a kulcs a specializáció, hogy megtaláljuk az ön, vagy bármely ügyfelünk számára a leginkább hozzáillő céges ajándékot, vagy képesek legyünk teljesíteni a legszélsőségesebb elképzeléseket, termékeink igen széles skálán mozognak. Több ezer termékünket majd hatvan kategóriába rendeztük, hogy könnyedén eligazodhasson közöttük még az is, akinek esetleg még nincsen kiforrott elképzelése a saját kívánságáról. Megtalálhatóak itt többek között a reklámajándékok klasszikus darabjai, mint a feliratozható bögrepóló, vagy kulcstartó, emellett a szezonális ajándékok, mint a forró hónapok kihagyhatatlan darabjainak számító nyári ajándéktárgyak.  Emellett megemlíthetőek példaként az olyan különleges darabok, mint a környezetbarát szellemben kialakított promóciós ajándékok, vagy a modern termékek, mint az USB pendrive-ok, vagy tablet kellékek.

Összességében elmondható, hogy azon cégek vezetői, akik nem engednek a megbízhatóság és a minőség kettőséből, a legjobb helyen járnak. Szolgáltatásunkat nyolc éve jellemzi az elégedettség és a gyümölcsöző üzleti kapcsolatok. Bízunk benne, hogy még további hosszú évekig és évtizedekig lehetünk jelen a reklámajándékok világában.