Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Pénztárca és telefontartó egyben? Miért ne?

2018-09-05

A praktikus megoldások híve? Fontosnak tartja, hogy a mindennapokban használt kiegészítők egyszerűen és kényelmesen szolgálják kényelmét? Pénztárca és telefontartó egyben is beszerezhető, így a bankkártyát, készpénzt és telefont egy helyen tudhatja. Ez igen hasznos lehet például a reggeli rohanás alkalmával, így biztosan nem marad semmi otthon. A megoldás reklámajándék gyanánt is megállja a helyét. Nézzük miért!

Pénztárca és telefontartó egyben? Miért ne?

Pénztárca és telefontartó egyben- az ideális reklámajándék

A reklámajándékok mind nagyobb teret nyernek napjainkban, hiszen megfizethető áron teszik lehetővé a cég hirdetését, az image építését. Szerepük azonban sokkal több ennél, hiszen a vevőkkel, ügyfelekkel való kommunikáció elősegítése és javítása érdekében is szívesen teszik le mellettük a voksot a cégek. A sokféle emblémázható meglepetés között mindenki találhat megfelelőt. Akár a pénztárca és telefontartó egyben is lehet a legújabb termék, amivel a vásárlóknak lehet kedveskedni. S hogy milyen lehetőségek akadnak még?

Pénztárca és telefontartó egyben- nem az egyedüli lehetőség!

A jó minőségű pénztárca akár remek búcsúajándék ötlet munkatársnak, de reklámajándékként is megállja a helyét. A szezonális meglepetések között a strandfelszerelések és törölközők vezetik a listát, de az irodaszerek is gyakran választottak a mappáktól kezdve egészen a laptop táskákkal bezárólag. Az egyedi bőr pénztárca készítés főként akkor javasolt, ha valóban időtálló darabot szeretnénk adni, és annak felületére akár emblémát is elhelyeznénk. Ez utóbbira egyébként a szóróajándékok esetében is célszerű odafigyelni, hiszen csak így van mód arra, hogy a céges eredmények szolgálatába állítsuk a reklámajándékot.

Fókuszban a hasznosság: pénztárca és telefontartó egyben

S hogy milyen szempontokat érdemes szem előtt tartani akkor, ha reklámajándékot szeretnénk készíttetni? Az egyedi forma, minta, méret szerint készülők esetében rendszerint minimum rendelhető mennyiség létezik. A minőségre egyébként célszerű kiemelt hangsúlyt helyezni, hiszen ezen a céges image is múlhat. Csak azok a reklámajándékok váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, amelyek ténylegesen használhatóak a gyakorlatban, ergo hasznosnak bizonyulnak. A pénztárca és telefontartó egyben remek döntés a praktikusság híveinek, akik egyúttal szeretik a megbízható minőséget is.