Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Pendrive reklámajádnék Japán hatásra

2011-03-25

A pendrive egy elektronikai termék, melyet az alapanyagokból összeállítanak a gyárak. Alapja nem más, mint egy nyomtatott áramkör. Hogyan készül? Megnézheted itt. A pendrive gyártástechnológiailag nem különös. Mondhatnánk az erre szakosodott cégek már hazánkban is elkészíthetik.

Pendrive reklámajádnék Japán hatásra

A reklámajándékok terén most a gyártásba is bele kell látnunk. A pendriveoknak jelenleg napi beszerzési ára van. Minden nap változik tehát, mert az ellátás bizonytalan. Ebben szerepet játszik Japán, a Japánban történt események. A földrengésben és szökőárban megrongálódott gyárak nem működnek, így nem szállítanak. Sok helyen az áramkimaradás miatt nem folyik a gyártás. „Ez nemcsak az adott gyárakban készülő termékek piacára lehet kihatással, de az egész világ elektronikai iparára, mivel alapvető alkatrészekből támadhat hiány a japán leállás miatt.”

A Canon, a Toshiba, a Fujitsu, a Texas Intruments, a Nikon több gyárát állította le. A digitális kamerákat és a processzorokat érinti igazán. Úgy érezzük a pendrive is bekerült ebbe a kategóriába. Azt az elképzelést szeretném elhessegetni, hogy más ázsiai országban megy a gyártás, csak a piaci helyzet megengedi, hogy drágább lehessen ez a termék, mert „rá lehet fogni”.