Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Partyszezon, lufiszezon

2011-06-13

A nyár nem csak a strandolásról szól, a forró nyári esték a felszabadult partyzás, a bulik, a koncertek, a különböző rendezvények ideje is. A partyk, a rendezvények, a színek kavalkádja, az, ami megfogja a látogatót. Biztosan Ön is emlékszik gyerekként rendezvényeken, koncerteken milyen izgalmas lett volna minél több lufival hazamenni. Na és természetesen a lufi dekorációnak sem utolsó. Sőt! Továbbmegyek!

Partyszezon, lufiszezon

Az egyik legtökéletesebb marketing szóvivő lehet, egy céges logóval ellátott lufi. Gondoljon bele, a gyerek tátott szájjal veszi magához a különböző anyagból készült és különböző méretre felfújt lufikat, amin az Ön céges logója virít. De elég arra gondolni, hogy egy elszabadult lufi is jótékony hatással lehet a cége hírnevére. Az 1001 reklámajándék kínálatában most kipróbálhatja ezt a típusú céges kommunikációt, ami a nyár könnyed lazaságához legjobban illik. Kínálatunkban a sima standard és a gyöngyház típusú léggömbök találhatóak meg, felfújva ezek 26cm-esek. De felfújt méretük szerint rendelhetőek 12 cm-től 100 cm-ig is lufik. Összefoglalva a lufi hálás reklámajándék, igényes dekoráció és üde színfolt is egyben, nem véletlenül található meg a rendezvények, a partyk kellékeiben. Ön se hagyja ki!

Rendeljen az 1001 reklámajándéktól lufit, s cége valóban magasra szállva hirdetheti tevékenységét. Ehhez vásárolhat, vagy bérelhet tőlünk lufi fújó gépet, s így a dekorálás egyszerű és gyors lesz, főleg, ha több száz lufit kell rövid idő alatt készre fújni.„Szállj, szállj, szállj fel magasra.. lufim vidd el cégem hírnevét!” :-)