Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Papírtáskák, reklámtáskák

2012-08-24

Elég, ha széjjel nézünk a világban, szűkebb környezetünkben láthatjuk mennyi szemetet gyűjtöttünk össze. Ideje ellene tennünk valamit, s el sem gondoljuk, mennyire egyszerűen csökkenthetjük a körülöttünk lévő szeméthalmot. Mennyire egyszerű mentesíteni környezetünket, csupán néhány apró szokásunkon kell változtatni, ami hosszú távon mindenképp megtérül. Lehet, hogy nem anyagi, személyes megtérülése lesz az apró odafigyelésnek, viszont környezetünk fellélegzése a mi személyes javunkra is válik.

Papírtáskák, reklámtáskák

Mint mondtam, egyszerű! Bár nehéz megváltoztatni a hozzáállásunkat, sok múlik azon, hogy egyszer használatos nejlon szatyor helyett papírtáskát válasszunk.

Ezen belül a papírtáska, amennyiben újrahasznosított papírból készült, megemeli annak eszmei értékét is. Jelzés értékű az újrahasznosított papír környezetkímélő „mondanivalója.” Nem beszélve arról, hogy a papírtáskák sokkal kifinomultabb reklámhordozók, sok mindent el lehet velük mondani.

A papírtáska mellett, igazi, lendületes reklámhordozó a hasonló adottságokkal bíró többszöri használatra szánt bevásárlótáska, ami ebben az esetben készülhet akár műanyagból, vászonból, szőttesből, vagy anyagból.

Bár úgy tűnik, mindegy mibe pakoljuk bele a bevásárolt dolgainkat, mégis vidámabb, izgalmasabb, felelősségteljesebb lehet egy újrahasznosított papírból készült táska, vagy egy olyan bevásárlószatyor, amit többször is használhatunk. Nem utolsó sorban egy jól megválasztott táska öltöztet is.

A reklámtáska már egy sokkal kifinomultabb megjelenésű reklámeszköz. Jellemzően nem bevásárlásra szánják, hanem kifejezetten ajándékot rejtenek el benne, ezzel együtt a logózási felületét is erre hegyezik ki.

Így vagy úgy, legyen papírtáska, bevásárlószatyor vagy reklámtáska, maga a táska feltalálásával az emberiség egy igazán széles körben elterjedő mozgó reklámfelületet is feltalált. Ideje kihasználni!