Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Összecsukható női esernyő, a táska elmaradhatatlan lakója

2018-11-12

Bár az indiánnyár kellemes hőmérséklettel kényeztetett, de lassan egyre hűvösebb lesz az idő. Lassan megérkeznek az esős napok, amikor bizony nélkülözhetetlen egy megbízható esernyő. Sokan vannak, akik nem tudják megoldani, hogy háztól-házig autóval közlekedjenek, és a városban bizony bármikor elkaphat egy esőzés. A reklámajándék gyanánt is remek választásnak bizonyuló összecsukható női esernyő segítségével megelőzhető, hogy elázva érkezz meg munkahelyedre, vagy rosszabb esetben összeszedj egy alapos megfázást.

Összecsukható női esernyő, a táska elmaradhatatlan lakója

Összecsukható női esernyő a praktikusság jegyében

A reklámajándék készíttetés előtt álló cégek gyakran nem tudják, hogy milyen megoldás mellett lenne érdemes letenni a voksot. Ilyenkor a szakemberek elsősorban a praktikusságot szokták javasolni, hiszen a reklámajándék csak akkor váltja be a hozzá fűzött reményeket, ha valóban használatban is lesz a mindennapokban. Persze mindez mit sem érne, ha nem állna megfelelő minőségben rendelkezésre az ajándéktárgy. Az összecsukható női esernyő a táskák hasznos lakója lehet, és mivel kis helyen elfér, így jó eséllyel nem marad majd otthon. A felületére elhelyezhető embléma, felirat segítségével megvalósulnak a marketing célok, ami jó esetben az értékesítési mutatókon is meglátszik majd.

Az automata esernyő működése megkönnyíti a mindennapokat

Mindannyian jól ismerjük azt a helyzetet, amikor a bevásárlás és a munka után teli szatyrokkal igyekszünk egyensúlyozni. Az eső rendszerint a legrosszabbkor jön, és ilyenkor igazi kihívás lehet kinyitni az esernyőt. Az automata esernyő működése lehetővé teszi, hogy könnyedén megbirkózz a feladattal, és ne ázz el. Az összecsukható női esernyő nem véletlen örvend nagy népszerűségnek a hideg időszakban, hiszen bárki számára jó szolgálatot tehet, ráadásul egyszerűen magaddal is viheted.

A reklámajándékok nem csak a nyári szezonban népszerűek, hanem az év bármely időszakában. A választás során érdemes a szezonalitásra törekedni, de olyan ajándéktárgyak is bőségesen megtalálhatóak, amelyek bármikor megállják a helyüket.