Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Összecsukható gurulós bevásárlókocsi: nem csak az idősek számára praktikus!

2018-05-11

A hétköznapi teendők között a bevásárlás fontos helyet kap, pláne, ha nem egész hétre oldjuk meg egyetlen alkalommal a dolgot. Mindenki más és más módszert követ, így vannak, akik többször útra kelnek és szerzik be munka után a család számára szükséges alapanyagokat. Mások praktikussági szempontokat előtérbe helyezve igyekeznek ezt minél ritkábban megtenni. Legyen szó akármelyik lehetőségről is, a megvásárolt holmik kényelmes mozgatása nélkülözhetetlen. Az összecsukható gurulós bevásárlókocsi akkor is remek választás, ha mindössze a parkoló autóig kell elvinni a beszerzett árumennyiséget.

Összecsukható gurulós bevásárlókocsi: nem csak az idősek számára praktikus!

Összecsukható gurulós bevásárlókocsi a kényelem szolgálatában

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a bevásárlóközpontokban a szatyrok gyakran méregdrága áron vásárolhatóak meg. Nem ez azonban az egyetlen ok, amely miatt sokan inkább a tartós megoldásokat részesítik előnyben. A nejlon szatyrok nagymértékben szennyezik a környezetet, így a környezettudatosság hívei számára az összecsukható gurulós bevásárlókocsi remek választásnak bizonyul. Kényelmesen magunkkal vihetjük akár tömegközlekedési eszközön is annak tartalmát, és nem kell minden vásárlás alkalmával néhány száz forintot pluszban otthagyni a kasszánál. Ahelyett tehát, hogy a kukában landolna, vagy a fiókban gyűlne a rengeteg nejlonszatyor, inkább érdemes gurulós bevásárlókocsit használni.

Összecsukható gurulós bevásárlókocsi marketing célokra

Tudta, hogy legalább A4-es méretű felirat és embléma is elhelyezhető az összecsukható gurulós bevásárlókocsi felületére? Ennek köszönhetően a reklámajándékként is funkcionáló darab mindaddig hirdeti a rajta helyet kapott céget, márkát, ameddig az eszköz használatban van. Nagyon fontos tehát, hogy a kiváló minőségre hangsúlyt helyezzünk. S ha már bevásárlásról van szó, akkor mindenképpen szót érdemelnek a pénztárcák, melyek szintén kitűnő választásnak bizonyulnak marketing célokra. A pénztárca ajándékozás szabályai akkor kerülnek igazán fókuszba, ha prémium kategóriás darabokról van szó, melyek akár üzleti partnerek számára is megfelelőnek bizonyulnak.