Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Nyugdíjba vonulásra ajándék? Nem mindegy a minőség!

2018-12-28

Vannak olyan alkalmak, amikor az ajándékozás kiemelt jelentőséggel bír, és életre szóló élményt kaphatunk általa. Nyugdíjba vonuláskor ajándék adásával kifejezhetjük azt, hogy fontos számunkra az akár éveken át velünk dolgozott kolléga. Ez a meglepetés egyfajta emlék is a megajándékozott számára arról az időszakról, amely a karrier, vagy akár csak a mindennapi munkavégzés kapcsán az élet szerves részét képezte. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ilyenkor mindenképpen a minőségi megoldásokat érdemes előnyben részesíteni.

Nyugdíjba vonulásra ajándék? Nem mindegy a minőség!

Nyugdíjba vonulásra ajándék: nem mindegy, kit ajándékozunk meg

Legyen szó bármilyen ajándékozásról is, a személy fontos tényező, hiszen mindenki másnak örül. A személyre szabott meglepetések mindig is nagyon népszerűek voltak, és ezeket akkor is célszerű előnyben részesíteni, ha a cél nyugdíjba vonulásra ajándék. Egyedi feliratokkal különlegessé tehető bármely meglepetés. Ma már sokféle olyan technika létezik, melyekkel tulajdonképpen alapanyagtól függetlenül elhelyezhető a kívánt felirat az adott termékre. S hogy mi lehet az ideális választás meglepetésként? Egy igényes laptoptáska, valamilyen barkács felszerelés, vagy például nők számára a konyhai felszerelések és lakberendezési tárgyak tökéletes döntésnek számítanak.

Ajándék nyugdíjbavonuláskor: fontos a minőség!

Essen bármilyen meglepetésre is a választás, a minőség mellett biztosan nem mehetünk el. Fontos, hogy időtálló minőséget képviseljen a kiszemelt darab, ellenkező esetben keserű szájízt hagyhat maga után a meglepetés. Az ajándék nyugdíjbavonuláskor többet jelent, mint pusztán egy egyszerű ajándék átadását, hiszen mindez magában hordozza a céghez való tartozást és az emberekkel fenntartott kapcsolat jellegét is.

Az ajándék távozó kollégának is aktuálissá válhat, így ha a közösen töltött munkaidőben barátságok szövődtek, vagy egyszerűen csak az együttműködést szeretnénk megköszönni, akkor is érdemes körültekintően választani a kínálatból. A reklámajándék gyanánt szolgáló emblémázható meglepetések között mindenki megtalálhatja azt, amelyik ár, színvonal és témakör szerint is elnyerhetné az illető tetszését. Miért ne szereznél igazi örömet akkor is, ha a cél az ajándék távozó kollégának? A webes rendelés kényelmét kihasználva néhány kattintással elérhetőek a meglepetések, melyek személyre szabhatóak egyedi feliratokkal.