Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Nyári szünet?

2010-08-19

Évekig az volt a trend, hogy az év vége az erős az ajándéktárgyak forgalmában. Jön a Karácsony, kell adni a partnereknek, munkatársaknak valamit, és erre jó megoldás egy logózott reklámtárgy.

Nyári szünet?

Aztán ez a trend kezdett kicsit változni, már egyre többen szerettek volna valami egyedit adni. Persze erre is volt válaszunk, rengeteg egyedi terméket kínálunk, és mivel egyre többen próbáltak "valami mást" adni, ezért érezhető volt a forgalom változása.

Aztán részben a gazdasági válság miatt, az év végi hatalmas ugrás kisebb ugrásra csitult. A cégeknek kevesebb a pénzük reprezentációra, de ami talán fontosabb: a hangsúly az emblémázott praktikus, olcsó dolgokra helyeződött, amit ugye nem az év végén kell átadni, hanem egész évben osztogatni.

Így mára a piac kicsit átalakult: a forgalom nem lett kisebb, de "szétterült" 12 hónapra. És ez azt is jelenti, hogy már nincs akkora nyári pangás. Az élet kánikulában és nyári viharban sem áll le, jönnek a megrendelések, jönnek az ajánlatkérések, pörög a munka. Érdekes és jó érzés a legújabb divathullámnak, a fesztiválok hullámának aktív részese lenni, ha nem is személyesen, hanem a háttérmunkánkkal, az általunk forgalmazott termékeken keresztül.

Nyári szünet tehát nincs. De kár emiatt panaszkodni: vállalkozóként annak örülök, ha van munka!