Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Nyári bőrvédelem UV érzékelős karpánt segítségével

2019-05-17

A nyári hónapok elmaradhatatlan eleme a napsütés. Míg azonban néhány évtizede a harminc fok számított kánikulának, addig napjainkban egymást érik a hőségriadók. Nem csak a tikkasztó hőség miatt érdemelnek a nyári hetek fokozott odafigyelést, hanem a káros UV-sugarak apropóján is. A szakemberek rendszeresen hangsúlyozzák, hogy a délelőtt 10 és délután 15 óra közötti időszakban mindenképpen kerülni kell a napozást, ugyanis akár komoly egészségügyi kockázattal is járhat az. A napvédő készítmények minden korábbinál szélesebb választékban elérhetőek, de érdemes azzal is tisztában lenni, hogy mennyire erős az UV sugárzás.

Nyári bőrvédelem UV érzékelős karpánt segítségével

Az UV érzékelős karpánt remek választásnak bizonyul.

Segítségével egy speciális erősségjelző skáláról tudhatjuk meg, mennyire veszélyes aktuálisan a napra menni. Nem lehet elégszer hangsúlyozni azt, hogy a déli órákban különösen kerülendő a napozás. Ha ilyenkor strandon vagy a tengerparton vagyunk, akkor feltétlenül vonuljunk árnyékba. A legjobb választás ekkor a hűvös szoba lehet, így nyaraláskor érdemes visszavonulni az apartmanba vagy a hotel fedett medencéinek valamelyikébe.

Az UV érzékelős karpánt igen kedvelt a szabadtéri elfoglaltságok kedvelőinek körében.

A nyárhoz közeledve érdemes mellette letenni a voksot reklámajándék választásakor is. Az emblémázható meglepetés garantáltan használatban lesz, hiszen a legtöbben érdekesnek tartják működését, és fontosnak gondolják azt, hogy mindig tisztában legyenek az UV sugarak erősségével. Az UV érzékelős karpánt az előrejelzések szerint az idei nyár nagy kedvence lesz, mely mellett a fiatalok éppen olyan szívesen döntenek majd, mint a családosok vagy a termálfürdőket kedvelő idősebb korosztály. A korszerű, praktikus, és mégis rendkívül kedvező áron elérhető UV érzékelős karpánt vízálló kivitelezésével a strandolás mellé is ideális választás lehet. Az eszköz figyelmeztet arra, hogy mikor veszélyes az UV sugárzás, és célszerű inkább az árnyékba vonulni. Reklámajándék választásakor a hasonló ötletes és hasznos darabok garantáltan beváltják a hozzájuk fűzött reményeket.