Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Nyakbavaló nyakpántok

2011-09-05

Mikor reklámajándéknak keresünk valamilyen eszközt, amit emblémázással cégünk „hírnökének“ kiálthatunk ki, akkor általában három szempont alapján döntünk. A reklámajándék legyen könnyen elkészíthető, praktikus, olcsó. Ráadásként olyan helyen legyen látható, hordható, ahol minél több embernek ötlik a szemébe.

Nyakbavaló nyakpántok

A nyakpántok a legalkalmasabbak erre a feladatra.

Egyszerűek, ám mégis a szivárvány minden színében le lehet őket gyártani.

Praktikusak, mert könnyűek és sok mindent rájuk lehet aggatni, ami a kézbe esik, kulcsokat, mobiltelefont, belépőkártyát stb.

Használható reklámajándék, mert elég nagy felületet biztosít ahhoz, hogy a cég neve és telefonszáma, telephelye, címe, vagy akár még egy szlogen is szerepeljen rajta.

S, ami lényeges, a legjobb helyen van ahhoz, hogy mindenki láthassa.

Ha munkatársai viselik a céges nyakpántot, akkor a vállalkozásnak ez folyamatos reklámot jelent, hisz a betérő ügyfelek látni fogják, állandóan szembesülnek vele.

Szóróajándéknak pedig egyszerűen tökéletes, mert olcsón és könnyen elkészíthető, s kevés erőfeszítéssel nagy tömegnek is lehet terjeszteni, ezzel még szélesebb körbe tudja lefedni cége reklámozását.

Vagyis reklámozás szempontjából a nyakpánt kétféle lehetőséget is biztosít, szóróajándékként nagyobb tömegeknek terítve, vagy egyszerűségében elegáns egyedi céges ajándék mellé kísérő ajándéknak.

Ilyen könnyen lehet egy viszonylag semleges és egyszerű reklámajándékból ügyfelet szerző hatékony kampányt kreálni.

Az 1001reklámajándék weboldalon számos színes, és különböző felszereltséggel szerelt (karabinerrel, kulcstartóval, parfümmel, stresszlabdával kombinált) nyakpántot találhat.

A reklám mindig jól jön egy vállalkozásnak, kezdje el még ma megtervezni nyakpántokra épülő reklámkampányát!