Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Névjegykártyatartó tok, a praktikus meglepetés

2017-08-26

Vállalkozóként, az üzleti életben tevékenykedve, vagy egyszerűen a hétköznapi praktikusságot szem előtt tartva a névjegykártyatartó tok nélkülözhetetlen eszköznek bizonyul. Kevés bosszantóbb dolog van annál, mint amikor nem találjuk az orvos vagy a vízszerelő névjegykártyáját. Éppen ezért mindig jól jön egy megfelelő tok ezekhez, mely segítségével egy helyen tudhatjuk a fontos telefonszámokat, elérhetőségeket. Nincs ez másként akkor sem, ha szolgáltatóként, szakemberként vagyunk jelen a mindennapokban.

Névjegykártyatartó tok, a praktikus meglepetés

Névjegykártyatartó tok, mint reklámajándék

Ha reklámajándék választásról van szó, akkor nem csak a minőségre, de természetesen az árra is gyakran helyeződik a hangsúly. Főként nagymennyiségű reklámajándék beszerzésekor játszik ez szerepet, hiszen legtöbben szeretnénk olcsón megúszni a dolgot. Fontos azonban, hogy kizárólag olyan emblémázható ajándéktárgy mellett tegyük le a voksot, amelyet a megajándékozott praktikusan tud majd használni, s így a rajta elhelyezett embléma biztosan szem előtt lesz. Tipikusan ilyen a névjegykártyatartó tok, melyből többféle változat is elérhető. A klasszikus kis színes tokoktól kezdve akár a prémium kategóriás bőr és fém névjegykártyatartó tok mellett is letehetjük a voksot.

Céges karácsonyi ajándék ötletek megfizethető áron

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az év végi időszak a legtöbb cégnél nagy hajtással jár. Miért várnánk tehát meg a céges ajándék beszerzésével is az utolsó hónapot? A céges karácsonyi ajándék ötletek között mindenki rábukkanhat arra a típusra, mely az erre a célra szánt összeg és az igények tekintetében is elnyeri a tetszést. Érdemes az emblémázható, prémium kategóriás darabok között nézelődni, melyeket egyébként a megajándékozottak praktikusan használni is tudnak majd. Egy laptop táska, egy minőségi névjegykártyatartó tok, vagy a hölgyek körében nagy népszerűségnek örvendő ajándékcsomagok remek választásnak bizonyulnak.

A céges karácsonyi ajándék ötletek között megéri már most nézelődni, hiszen az év utolsó hónapjai rendszerint igen gyorsan eltelnek. Férfiaknak a szerszámkészletek vagy az autós kiegészítők is jó választások lehetnek, a nők pedig a lakberendezéshez, otthoni tevékenységhez használatos daraboknak is szoktak örülni. Az emblémázható lehetőségnek köszönhetően az ajándékon elhelyezett feliratról, képről mindig az ünnep hangulata és a céges figyelmesség fog eszükbe jutni.