Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Munkaruha, egyedi pólók, reklám ruházat

2015-05-11

Különleges meglepetéssel készülne összejövetelekre vagy egy rendezvényre készíttetne egyedi pólókat? A nagy zenei és gasztrofesztiválok, valamint egy-egy jeles eseményről is készülhet így egy megfelelő póló vagy más ruházat. Az egyedi pólók kínálta előnyöknek köszönhetően feldobható a bármilyen esemény, és utána is évekig emlékeztetni fog mindenkit az alkalomról.

Munkaruha, egyedi pólók, reklám ruházat

Egyedi pólók készítése esetén lehetőség van arra, hogy a ruhadarab elejére, hátuljára, sőt karjára is a kiválasztott ábrák, feliratok kerüljenek, ám a póló alapanyaga nem elhanyagolható tényező. Érdemes legalább hatvan százalék pamutból készült darabok mellett letenni a voksot, ezek ugyanis nem csak kényelmes viseletnek bizonyulnak, de strapabíróak is, tehát nem fognak néhány mosás után kinyúlni, tönkremenni.

Egyedi emblémázott póló vagy ruházat!

Az egyedi pólók nem csak magánhasználatra bizonyulnak remek választásnak, hanem akkor is, ha reklámajándékról van szó. Cégek százai döntenek úgy időről-időre, hogy reklám ruházat segítségével népszerűsítik termékeiket, szolgáltatásaikat. A szóró ajándékok mellett alkalmazottaik számára is gyakran juttatnak munkaruha gyanánt emblémázott pólókat, hiszen így mintegy összetartoznak azok, és ruházatukban is maximálisan a céget képviselik.

A reklám ruházat kínálatban ma már természetesen nem csak pólók gyártására van lehetőség, hanem egyedi szövéses technikával készült baseball sapka, strandon is kiválóan használható törölközők, ingek, pulóverek, kabátok és mellények is készíthetőek saját emblémázással. Ha a túl agresszív marketinget nem tartja célravezetőnek, akkor akár egy diszkrét felirat, egy kisebb méretű logó is elegendő lehet a reklám ruházat felületén elhelyezve, sokan ugyanis kifejezetten az ilyen diszkrétebb darabokat részesítik előnyben a mindennapi használat során is. Egyedi feliratozású, különleges ábrákkal ellátott ruhadarabokkal megjelenése valóban senkiéhez sem lesz hasonló, a reklám ruházat pedig cége eredményességét mozdíthatja elő.