Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Mit tudjon a céges ajándékként adott golyóstoll?

2014-05-12

A címet olvasva elsőre mindenkinek ez juthat eszébe válaszként: lehessen vele írni, ennyi elég. Pedig nem árt, ha a golyóstoll rendelkezik bizonyos funkciókkal vagy tulajdonságokkal, ha azt szeretnénk, hogy a céges ajándék tulajdonosa valóban szívesen használja. Ha egy toll nem fog rendesen, könnyen beszárad, folyton firkálgatni vele, hogy végre produkáljon egy kis tintát, túlságosan rá kell nyomni, illetve pacáz, a megajándékozott ügyfél vagy vásárló valószínűleg az első néhány használat után egyszerűen el fogja dobni. Ezért mindenképp minőségi patront válasszunk a céges ajándékként adott golyóstollhoz.

Mit tudjon a céges ajándékként adott golyóstoll?

A legegyszerűbb ajándékba is csempésszünk valami ötletet

Előny, ha a toll nemcsak praktikus, hanem esztétikus is, különben tulajdonosa nem szívesen veszi majd elő társaságban, hogy aláírjon vele valamit. Ezért, ha kiemelt ügyfelünknek keresünk céges ajándékot, válasszunk egy elegáns, gravírozott fém tollat. Ha szóróajándékként emblémáztatunk tollat, nem kell, hogy ennyire exkluzív legyen, de valamilyen ötletet akkor is belecsempészhetünk, például lehet vidám mintás, vagy a csiptetője (klipsz) kiadhat valamilyen vicces formát.

A céges ajándékként adott toll legyen tartós!

Olyan tollat adjunk céges ajándékként, amelynek a nyomógombja nem esik le egykönnyen, ugyanis senkinek sincs kedve az asztal alatt hasalva kutatni az elgurult alkatrész után. Szintén praktikus, ha a golyóstoll rendelkezik csiptetővel vagy klipsszel, melynek segítségével a ruhánkra, a noteszunkra vagy a táskánk zsebére rögzíthetjük, hogy ne kelljen keresgélnünk. Ha olyan tollat ad ügyfelének céges ajándék gyanánt, amely a fentieket teljesíti, az illető valószínűleg szívesen használja majd az írószert.