Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Mit osztogassunk reklámajándékként?

2015-05-11

Szeretné, ha sikeres lenne cége, és mind többen érdeklődnének az Ön által kínált termék vagy szolgáltatás iránt? Napjainkban egyre inkább érvényesülni látszik az a trend, miszerint nem csak a kínált árak játszanak fontos szerepet egy-egy termék keresletét illetően, hanem a képviselt színvonal is.

Mit osztogassunk reklámajándékként?

Manapság az online jelenlét nélkülözhetetlen ahhoz, hogy nagy tömegeket sikerüljön megszólítani, és a kínáltak minél egyszerűbben elérhetőek legyenek. Természetesen nem célszerű csak az online felületen megszólítani a vásárlókat, fontos, hogy kézzel fogható közelségben legyen a cég a már meglévő és potenciális vásárlókhoz. Ennek remek eszköze a szóró ajándék, amely változatos méretben, formában és minőségben készülhet. Nem mindegy azonban, hogy milyen típus mellett teszi le a voksot, ugyanis ezen cégének megítélése múlhat.

Döntő fontosságú a jó megjelenés!

S hogy mivel javítható leginkább az image? Hogyan növelheti a cég megjelenését és megítélését a reklámajándék?

Az első mutatós darab melletti döntés előtt, érdemes átgondolni, mi az, ami valóban hasznos szóró ajándék gyanánt. A vásárlók nem kedvelik a túlságosan agresszív reklámot, ezért a hatalmas feliratok, emblémák nem biztos, hogy a legjobb választásnak számítanak. A szakemberek szerint fontos az is, hogy valóban hasznos terméket ajándékozzunk, hiszen ha nem így történik, és gyakorlatilag semmire sem jó a szóró ajándék, akkor könnyen lehet, hogy hamar a kukában landol az a termék, amire pénzt költöttünk.

Milyen a jó reklámajándék?

A pólók, bögrék, tollak, kulcstartók legalább olyan jó választásnak bizonyulnak szóró ajándék gyanánt, mint a mobiltelefon kellékek, vagy az öngyújtók. Ezek általában elérhető árkategóriát képviselnek, tehát akár nagy mennyiségben is remek választásnak bizonyulnak. A nyári fesztiválokon gyakorta osztogatott szilikon karkötők, egyedi nyakpántok mellett mindenképpen szót érdemelnek azok a hétköznapokban használatos papírtáskák, jegyzetfüzetek, mappák is, melyekre szintén elhelyezhetőek stílusosan és diszkréten a szükséges emblémák, feliratok, melyekről mindenkinek azonnal cége fog beugrani. A szóró ajándék az image építés és ez által a forgalom növekedés egyik legjobb eszköze.