Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Mit ne ajándékozz céges vezetőknek?

2022-04-29

A reklámajándékok az egyik legpraktikusabb és leghasznosabb promó termékek hírében állnak. Ezek a kis tárgyak szinte a cégedet képviselik, így a lehető legjobban kell választanod, ha ajándékozásra kerül a sor! Kíváncsi vagy, hogy milyen reklámajándékkal nyerd meg üzleti partnereidet, ügyfeleidet? Tudni szeretnéd, hogy melyek azok az ajándékok, amelyeket érdemes elkerülnöd, ha céges vezetőket lepnél meg? Olvasd el cikkünket és jegyzetelj, hogy a következő céges rendezvényen nagy sikert arathass!

Mit ne ajándékozz céges vezetőknek?

Hogyan válaszd ki a tökéletes ajándékot céges vezetők számára?

Nagyon fontos, hogy minőségi és különleges ajándékot válassz! Érdemes reprezentációs ajándékkal készülnöd, hiszen azon érződik, hogy valóban minőségi meglepetést tartogatsz a partnerednek. Vedd figyelembe az ajándékozott érdeklődését, esetleg üzleti vonatkozásából is sok mindent ki tudsz “nyomozni” az adott személyről. Ezen túl a csomagolásra is nagy hangsúlyt kell fektetned, hiszen ez árulkodik először az ajándék milyenségéről. Legyen igényes, ízléses és dekoratív a csomagolás!

Miket NE válassz céges vezetők számára?

Az első és legfontosabb szabály: kerüld a tömegtermékeket! Lepd meg ügyfeled egy egyedi és különleges reklámajándékkal. Az unalmas bögrék, tollak és kulcstartók a múlté! Ha egy virágzó üzleti kapcsolatot szeretnél ápolni, mindenképp olyan ajándékot válassz, amellyel jó benyomást kelthetsz. Éppen ezért a tömegtermékekkel és a fantáziátlan ajándékokat jó messzire kerüld el és nézelődj a merészebb, praktikusabb, vagy akár humorosabb ajándékok között. Éreztesd az ajándékozottal, hogy különleges számodra és nem spóroltál sem időt, sem energiát, sem pénzt arra, hogy a legjobb ajándékkal lephesd meg!

Ezeket a pontokat figyelembe véve egyszerűen kiválaszthatod a tökéletes ajándékot potenciális vagy meglévő partnered, ügyfeled számára. Ezzel az apró, ám annál szívélyesebb gesztussal egy remek kapcsolatot alapozhatsz meg vagy fejleszthetsz tovább, mely hosszú távon nagy szerepet játszhat vállalkozásod életében és elindulhatsz a siker felé vezető úton. Látogass el webáruházunkba és találd meg a legjobb reklámajándékot!