Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Mindörökké foci!

2012-03-07

Mozgalmas évnek nézünk elébe, lesz nyári Olimpia, Foci EB, közben Forma1 és még nyáron az ilyen-olyan fesztiválok is érkeznek. Egyszóval, aki céges szinten szeretne megjelenni, valamiféle marketing kampánnyal rukkolna elő, számára ezek a rendezvények ideálisak lehetnek.

Mindörökké foci!

Az ilyen és hasonló rendezvények kitűnő táptalajai egy frissen befutó termék, vagy márka megismertetésének. Vegyük csak például a Labdarúgó Európa Bajnokságot. Annak ellenére, hogy mi már nem szerepelünk az EB-n sajnos, ettől függetlenül rengeteg ember figyeli árgus szemekkel a meccseket, nyílván rengeteg ember időzíti utazását, szabadságát, nyaralását erre az időpontra. Mint tudjuk Lengyelország és Ukrajna közösen rendezi meg a neves eseményt június 8 és július 1 között. Mindkét ország bővelkedik nevezetességekben, mindkét ország természeti adottságait érdemes meglátogatni, nem csak a foci miatt, hanem egy kiadós nyaralás, vagy kirándulás miatt is.

Félre értés ne essék nem a Foci EB mellett, vagy ellene szeretnék agitálni, csupán azoknak a vállalkozásoknak, cégeknek szeretnék segíteni, akiknek a profilja idevág. Mint például az utazási irodák, szállodák, sportszer forgalmazók, de garantálom, hogy a Foci Európa Bajnokság égisze alatt bármit el lehet adni, bármilyen terméket be lehet vezetni, bármilyen most induló vállalkozást meg lehet ismertetni. Hisz a magyar lakosság - annak ellenére, hogy a magyar foci nem jeleskedik már hosszú évek óta -, igenis futballrajongó.

Ha pedig ehhez kellene az ideális reklámajándékot ajánlanom, az nem lenne más, mint a tapsrúd, a kürt, vagy a focilabda stresszlevezető, a focis golyóstoll, vagy épp egy felfújható focilabda, focis kulcstartó, egyszóval minden olyan termék, ami a focival összekapcsolható. Egyszerűek, használhatók, különféle módon emblémázhatók, nem utolsó sorban pedig olcsó reklámajándékokról van szó. Stílusban és megjelenésben is maximálisan illeszkedik a Foci EB –hez hasonló rendezvényekhez. A reklámajándék elkészítésében pedig mi adjuk a megfelelő szakértelmet, hogy a termék által képviselt üzenet mindig célba érjen.

Mondjam azt, hogy ennyire egyszerű? Pedig igen!