Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Milyen külső akkumulátort vegyek?- találja meg a legjobbat!

2018-08-29

A korszerű készülékek nélkül ma már aligha képzelhetjük el életünket. Az okostelefon, a tablet vagy a laptop mindannyiunk táskájában ott lapul, de a DSLR gépek vagy az akciókamerák is megkönnyítik az életet. Mindegy, hogy munkánkat segítik elő, vagy szabadidős elfoglaltsághoz van szükség a készülékekre, a folyamatos rendelkezésre állás nélkülözhetetlen. Gondoljunk csak bele, milyen sok kellemetlenséggel jár, ha a fényképezőgép vagy a kamera a városnézés közepén merül le. Hasonlóképp problémás lehet, ha nem vagyunk elérhetőek a céges telefonon. Ilyenkor merül fel a kérdés, hogy milyen külső akkumulátort vegyek.

Milyen külső akkumulátort vegyek?- találja meg a legjobbat!

Milyen külső akkumulátort vegyek? – árak és minőség

Ha elektronikai cikkekről van szó, akkor érdemes a minőségre helyezni a hangsúlyt. Ugyan az apróhirdetési oldalak tele vannak használt készülékekkel, de ezeket nem célszerű előnyben részesíteni. Külső akkumulátor kapcsán pedig egyenesen ostobaság lenne ilyet tenni, hiszen annak élettartama minden egyes használattal csökken. De mégis milyen külső akkumulátort vegyek? Milyen szempontok alapján érdemes választani? A megbízható márkákkal biztosan nem lőhetünk mellé, és ha ezért kicsit többet is kell fizetni, akkor is megéri a befektetés. Alapvetően elmondható egyébként, hogy a külső akkuk ma már bárki számára megfizethető árkategóriát képviselnek, sőt, reklámajándék gyanánt is remek választásnak bizonyulnak.

A power bank nem tölti a telefont- mi lehet a hiba?

A minden korábbinál nagyobb keresletnek örvendő power bankok esetében kiemelt jelentőséggel bír a megbízhatóság. De mi a helyzet akkor, ha a power bank nem tölti a telefont? Előfordulhat egész egyszerűen az, hogy a csatlakozás valamilyen sérülést szenvedett, esetleg kiszolgált a készülék, és új beszerzése válik aktuálissá. Ilyenkor nem érdemes túl sokáig bajlódni az eszközzel, hiszen megfizethető áron hozzá lehet jutni akár többféle csatlakozóval is ellátott típushoz. Ez utóbbi egyébként nem elhanyagolható szempont, ha nem tudni, hogy milyen akkumulátort vegyek. Az androidos rendszert használó telefonoknak ugyanis más csatlakozójuk van, mint a jól ismert „almás” mobiloknak. Ha a power bank tehát nem tölti a telefont, akkor akár az internet kényelmét kihasználva is gyorsan hozzájuthatunk egy megbízható készülékhez. Erre érdemes akkor is gondolni, ha hasznos, emblémázható reklámajándékot szeretnénk rendelni.