Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Milyen a megfelelő ajándék nyugdíjbavonuláskor?

2018-10-02

Elérte a nyugdíj korhatárt egyik munkatársa? A klasszikus virágok és borkülönlegességek mellett olyan megoldások is remek választásnak bizonyulnak ajándékozás során, amelyek tartós fogyasztási cikkekként állnak rendelkezésre. De mégis milyen a megfelelő ajándék nyugdíjbavonuláskor? Milyen lehetőségek rejlenek az emblémázható darabokban? A tapasztalatok azt mutatják, hogy a felirattal, vagy akár céges logóval ellátott meglepetések nem csak hasznosak tudnak lenni, de ugyanakkor arra emlékeztetnek, hol töltött el a megajándékozott akár huzamos időt is.

Milyen a megfelelő ajándék nyugdíjbavonuláskor?

Ajándék nyugdíjbavonuláskor: fókuszban a minőség

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy ha ajándékozásról van szó, akkor érdemes a minőségre helyezni a hangsúlyt. Amennyiben a cél ajándék nyugdíjbavonuláskor, úgy különösen lényeges, hogy a prémium kategóriás darabok közül válasszunk. A reklámajándék gyanánt népszerű tollakat, bögréket bátran elfelejthetjük, és helyettük például egy nívós laptop táska, wellness szett, vagy a szabadidős elfoglaltságot támogató barkács készlet remek választás lehet. Törekedjünk arra, hogy valóban megbízhatóan használható, igényes darabok kerüljenek a csomagolásba, de akár ajándékzacskós megoldás mellett is letehetjük a voksot.

Összecsukható bevásárlótáska, a praktikus reklámajándék

S ha már az emblémázott ajándékok kerültek szóba, akkor mindenképpen említést érdemelnek azok a meglepetések, amelyekkel a céges image építhető. Az összecsukható bevásárlótáska ugyan nyugdíjbavonuláskor is hasznos lehet, de érdemes inkább akkor mellette dönteni, ha reklámajándékok készítéséről van szó. A kis helyen elférő, különböző színekben választható holmi korosztálytól függetlenül remek választás. Használata nem csak a kényelem miatt előnyös, hanem például környezetvédelmi szempontok apropóján is. A nejlonszatyrok helyett mindig kéznél lesz az összecsukható bevásárlótáska, mellyel a hulladékmentesség érdekében is sokat lehet tenni.

Az emblémázható ajándéktárgyak segítségével egyszerre építhető az image és lehet szem előtt cégünk a piacon a nap huszonnégy órájában. A márkaépítés mellett akkor is jó választás lehet a feliratozott ajándéktárgy, ha az alkalmazottak vagy például az üzleti partnerek megajándékozásáról van szó. Fedezze fel a bennük rejlő lehetőségeket, és adja le megrendelését néhány kattintással, online!