Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Mikulásos reklámok

2022-02-21

Nem tagadhatjuk a Mikulás fogalma meghatározó része lett gyerekkorunknak. Amikor még az ártatlanság és a gyermeki hiszékenység mindannyiunk lelkében érintetlenül élt, jött a Mikulás december 5. éjjel, december 6. hajnalra, és boldogok voltunk, ha csizmánkba apró ajándékot, édességet csempészett. Aztán egész biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb mindenki megleste, vajon hogy nézhet ki a képeslapokról, televízióból, reklámokból megismert Mikulás. S, hogy napjaink reklámvilága mire használja a Mikulás alakját? Nézzük meg, melyik videó érdemli meg a legmikulásosabb videó címét! A szavazatokat ismét lájkban mérjük! Mindjárt itt van első reklámunk, amiben meglehetősen intim helyzetben ábrázolják Szent Miklós szájhagyomány útján megteremtett alakját. Íme!

Mikulásos reklámok

Az alábbi reklámfilmen a Mikulás kedvünkért Budapestre utazott, s itt forgatta legújabb Coca Colás reklámfilmjét. Számomra nem túl meggyőzőre sikerült, persze várjuk ki a szavazás végeredményét!

Mit mondhatnánk, zajlik az élet a Mikulás körül, ám mégis egy reklámnak kellett elkészülnie ahhoz, hogy az „öreg szakállas” barátunkról súlyos és szégyenletes dolog derüljön ki. Láttuk, hogy a Mikulás voltaképp a Coca Colának dolgozik, ám munkaidőn kívül még ő is Pepsit iszik! Botrány, ugye?

Aki ezek után kételkedne a Mikulás létezésében, annak 10 tutti biztos tippünk is van, hogy honnan bukkanhat elő! A felfedezés sajnos nem hungarikum, ettől függetlenül legyen mindenki résen!