Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Miért olyan népszerűek a személyre szabott ajándékok?

2018-10-28

Ha ajándékozásról van szó, akkor sokan vannak nehéz helyzetben, hiszen az ideális meglepetések megtalálása korántsem egyszerű feladat. Mire érdemes odafigyelni ajándékvásárláskor? Mi a helyzet akkor, ha üzleti partnereinket, vásárlóinkat szeretnénk emblémázott darabokkal meglepni? Miért örvendenek minden korábbinál nagyobb népszerűségnek a személyre szabott ajándékok? Érdemes csak abba belegondolni, hogy mi magunk milyen meglepetéseknek örülünk a legjobban. Az üzletekben bármit megvehetünk, amit pénztárcánk enged, ezért természetes, hogy az ünnepek, jeles alkalmak során inkább valami különlegesre vágyunk.

Miért olyan népszerűek a személyre szabott ajándékok?

Személyre szabott ajándékok, az odafigyelés fokmérői

Az emblémázható ajándékok között is szép számmal megtalálhatóak olyanok, amelyek kiválóan alkalmasak a személyes jelleg kifejezésére. Egy egyedi felirattal ellátott bögre vagy póló kitűnő választásnak bizonyulhat, de a megajándékozni kívánt érdeklődési köre sem elhanyagolható. Fontos odafigyelni reklámajándék választás során például arra, hogy milyen területen tevékenykedik a cég, és így releváns, vonatkozó ajándéktárgyra eshet a választás.

Ajándék nyugdíjbavonuláskor: adjuk meg a módját!

Egy alkalmazottja hamarosan nyugdíjba vonul? Az együtt töltött hosszú évek lezárásaként érdemes olyan meglepetéssel kedveskedni, mely tartós, akár humoros, és egyúttal örök emlékként szolgál. Az ajándék nyugdíjbavonuláskor lehet felirattal ellátott, hasznos, praktikus, de szolgálhatja akár csak a szépérzéket is. Fontos azonban, hogy megadjuk a módját az ilyen ajándékozásnak, hiszen ezen is múlik, hogy az érintett személy jó szájízzel hagyja-e maga mögött az eltelt éveket.

Személyre szabott ajándékok: nem mindegy a csomagolás!

Érdemes tisztában lenni azzal, hogy nem csak a választott ajándék típusán múlik, hogy sikerül-e örömet szerezni, hanem a csomagolás is annak szerves részét képezi. A személyre szabott ajándékok egyedi, igényes, ajándékkártyával ellátott csomagolása emeli a meglepetés színvonalát, és hozzájárul ahhoz, hogy az átadás is ünnepi hangulatú legyen. A bögre csomagolási technikák például még egy egyszerű, vagy akár felirattal ellátott bögrét is szebbé, értékesebbé varázsolnak. A személyre szabott ajándékok esetében gyakran nem is az érték a lényeges, sokkal inkább az, hogy valóban sikerüljön betalálni azzal.