Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Miért népszerűek a különleges ajándékok karácsonyra?

2018-11-28

A karácsonyhoz közeledve mindannyian elgondolkodunk azzal, hogy mivel lepjük meg a hozzánk közel álló személyeket. A világhálón kattintgatva számos remek ajándék ötlettel találkozhatunk, de végső soron csak saját magunk tudhatjuk, hogy milyen meglepetésnek örülne igazán feleségünk vagy legjobb barátunk. A különleges ajándékok karácsonyra kiemelt népszerűségnek örvendenek, hiszen mindenki szeretne valami egyedit adni. Érdemes úgy gondolkodni, hogy törekedjünk a személyes jellegre, melyből a megajándékozott pontosan tudhatja, mennyire fontos számunkra.

Miért népszerűek a különleges ajándékok karácsonyra?

Különleges ajándékok karácsonyra cégen belül

Ugyan a személyesség nagyon fontos ajándékozáskor, de vannak olyan helyzetek, amikor mégsem ez az elsődleges. Míg a kollégák között barátságok szövődhetnek, és ilyenkor bátran adhatunk személyre szabott ajándékokat, de ha a cégvezetés részéről történik az ajándékozás, akkor ez már korántsem így van. A karácsonyi ajándék munkatársnak lehetővé teszi, hogy kicsit közelebb kerüljünk egymáshoz, de a céges ajándékozás vagy például az üzleti partnereknek adott meglepetések kapcsán inkább célszerű a visszafogottságra törekedni.

A különleges ajándékok karácsonyra emblémázott meglepetések is lehetnek, melyeket gyakran csokorba szedve adnak az alkalmazottaknak. Nem ritka, hogy az ajándékcsomag kapcsolódik valamilyen módon a cég tevékenységi köréhez, de ez legtöbbször nem feltétel a választás során.

Céges karácsonyi program ötletek? Fókuszban a kikapcsolódás!

Az év végéhez közeledve sokszor az ajándékozáson túl kisebb-nagyobb ünnepséggel, rendezvényekkel is megemlékeznek a szeretet ünnepéről a cégeknél. De vajon melyek a legjobb céges karácsonyi program ötletek? A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan egy kisebb összejövetellel, esetleg vacsorával ünnepelnek céges kereteken belül. Mindez azonban különlegessé varázsolható egy külső helyszínnel, asztalfoglalással, vagy akár egy korlátlan fogyasztást kínáló étterem meglátogatásával. Sok helyen foglalkoznak rendezvényszervezéssel, kifejezetten a céges igényeket kielégítve.

Egyre gyakrabban esik a választás az élmény-ajándékokra, melyek egyfajta csapatépítő jelleggel is bírnak. A szabadulószobás játékok vagy például az extrém programok remek választásnak bizonyulhatnak a kalandvágyó alkalmazottak részére. A különleges ajándékok karácsonyra akkor is megállják a helyüket, ha céges megoldásokról van szó.