Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Miért jó szóróajándék az egyedi bögre?

2016-08-22

Akármilyen marketing kampányról is van szó, a fő cél az, hogy a tevékenységek nyomot hagyjanak a potenciális ügyfelekben. Az egyedi bögre személyre szabása nagymértékben hozzájárul ehhez, ugyanis egy céges rendezvényről nem hiányozhatnak a szóróajándékok.

Miért jó szóróajándék az egyedi bögre?

Ha pedig kedveskedni szeretne valamivel az érdeklődőknek, akkor mindenképp olyan apróság mellett érdemes dönteni, amelyik hasznos is. Ez általában egy írószer, kulcstartó vagy notesz, de aki szeretne különlegesebb meglepetéssel szolgálni, annak az egyedi bögre kitűnő választás. A legtöbben egy finom kávéval kezdik a napjukat, így hát a bögre biztosan használva lesz.

Mivel minden reggel előveszi majd a potenciális ügyfél, akarva-akaratlanul megjegyzi a cége logóját, felfigyel a szlogenjére, és ezáltal érdekeltté válhat. Ezért is nagyon fontos, hogy mindenképp legyen egy elérhetőség is rá nyomtatva. Ez lehet maga a weboldal, de akár egy e-mail cím is. természetesen a bögre emblémázása során oda kell figyelni arra, hogy ne legyen túlzott és erőltetett a design. Az a fontos, hogy egyszerű, mégis figyelemfelkeltő legyen.

A reklámajándékok szétosztása egyre nagyobb sikernek örvend, ugyanis egy promóciós eseményen vagy akár egy nyílt napon a vállalatnál nagyon komoly szerepe van az emblémázott kütyüknek. Az egyedi bögre azért emelkedik ki a többi tárgy közül, mert praktikus és mindig szükség van rá, valamint ízlésesen lehet emblémázni és több típusa is kiválasztható. A megfelelő modell kiválasztásán nagyon sok múlhat, elvégre a színek és szimbólumok hatással vannak az érzékekre.