Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Mibe csomagolunk idén karácsonykor?

2013-12-11

A karácsonyi céges ajándékok kiválasztása után következhet a klasszikus kérdés, mibe is csomagoljunk? Internetes portálokon már megjelent az idei trend kialakítása a csomagolás terén. Való igaz legalább annyit számít a csomagolás, mint maga az ajándék, még akkor is, ha a csomagolóanyag csupán filléres tétel az ajándék mellett.

Mibe csomagolunk idén karácsonykor?

Vannak, akik maradnak a karácsonyi mintás klasszikusoknál, amit nem nevezhetnénk ugyan hibának, de tény, hogy ebben az esetben nem mutat kreativitást az ajándékozó, amivel, még ha csak egy pillanatra is, de szembesül az ajándékozott. Mivel karácsony csak egyszer van egy évben, az egész éves hajtás után kollégái megérdemlik az igényesen csomagolt céges karácsonyi ajándékot. Amennyiben ragaszkodik ahhoz, hogy papírba csomagoljon, abban az esetben érdemes fontolóra venni a környezetbarát, újrahasznosított papírból készült díszpapírt. A tökéletes csomagolópapírral könnyen lehet bánni, lehet rá írni adott esetben, nem kirívó színű, így egyéb díszítés sem csúfítja el az ajándékot. Ráadásul a legideálisabb az, ha kibontás után nem a szemétben köt ki, ha nem később újra felhasználható, egyéb csomagolóanyagnak.

Azonban, ha ennél is elegánsabb módszert választana, mi több kevesebb időt szeretne a csomagolással tölteni, akkor papírtáskát választ! Webáruházunk kínálatában különféle modelleket találhat. Az egyszerű papírfülestől, a sodrott füles táskákon át, a karácsonyi jellegű színezett minőségi papírtáskákig minden, a célnak megfelelő csomagolóeszközt megtalál. Felületükből adódóan az ajándéktól teljesen el lehet vonatkoztatni, hisz elég a papírtáskát emblémázni, és máris kész a céges karácsonyi ajándék becsomagolása.

Válassza ki az ideális papírtáskát karácsonyi ajándékához.