Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Merj jó lenni!

2010-06-07

Az első lépés nagyon fontos. Ha az jó irányba történik, ha azzal elindulunk egy úton, akkor ez lehet a legfontosabb lépés is.

Én lassan tíz éve tettem meg azt az első lépést, amely miatt most ezt a blogot is elindíthatom: elkezdtem dolgozni a reklámajándékok világában. Az, hogy minden kezdet nehéz, nem elcsépelt mondás. Az első időszak tanulással és fejlődéssel telt - sőt, az elmúlt tíz év folyamatos tanulás és fejlődés. A kezdeti - visszanézve kicsit bátortalan - lépések után nagyon megszerettem ezt a világot, az ügyfeleket és a kihívásokat.

Merj jó lenni!

Ez a munka ugyanis elsősorban az ügyfelekről szól. Mert mondhatunk majd a jövőben bármit a termékekről és technikákról (mert fogunk mondani), akkor is az a legfontosabb, hogy a megrendelő, az ügyfél elégedett legyen. Amióta a saját cégem működik és amióta az én felelősségem a munkafolyamatok meghatározása, azóta ez csak megerősödött bennem: az elégedett ügyfél a jó ügyfél.

Ezért persze nagyon sokat kell tennem, tennünk. Rugalmasnak kell lenni, szinte ki kell találni, mi lehet a megrendelő elvárása. Mert ötleteink vannak. Sokat járok külföldi kiállításokra, vásárokra, naponta keresem az új lehetőségeket, hogy mindig naprakészek lehessünk. Ez a blog is sokat meg fog tudni mutatni abból, mit jelent számunkra a kreativitás és a rugalmasság.

Megtanultam: akkor leszünk sikeresek, ha jók leszünk! Jók, vagyis megbízhatóak és szakmailag felkészültek. Ezen dolgozom nap mint nap, és ebbe fogom beavatni minden kedves blog olvasómat is.

Induljunk hát el, megtettem itt is az első lépést!