Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Melyek a reklámajándékok típusai?

2018-01-23

Sikeresebbé tenné vállalkozását? Úgy érzi, nem elég az online marketingre fordított figyelem? A kezdeti stratégiaalkotáskor megálmodott célok érdekében akár reklámajándékok készíttetésével is sokat tehet. Mielőtt azonban azt gondolná, hogy ezek csak rendkívül magas összegekért beszerezhetőek, érdemes megismerkedni a reklámajándékok típusaival. Nem csak ár, de témakör szerint is rendkívül gazdag a választék, így mindenki megtalálhatja azokat az ajándékokat, melyek ár és minőség tekintetében is megfelelőek.

Melyek a reklámajándékok típusai?

Reklámajándékok típusai szezon szerint

A szezonális reklámajándékok iránt napjainkban minden korábbinál nagyobb érdeklődés mutatkozik. Nyaranta mindannyian találkozhatunk azokkal a strandlabdákkal, felfújható matracokkal és törölközőkkel, amelyek valamelyik cég logójával vannak ellátva. Ha időtálló minőség mellett tesszük le a voksot, akkor az emblémázható reklámajándék akár hosszú éveken át jelen lesz és hirdeti ezzel az értékesíteni kívánt termékeket, szolgáltatásokat. A szezonális reklámajándékok típusai természetesen nem pusztán a nyári időszakhoz köthetőek, hiszen az őszi kirándulások mellé is megtalálhatjuk az ideális kulacsokat, hátizsákokat vagy baseball sapkákat.

A reklámajándékok típusai a használat célja szerint

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy reklámajándék választás alkalmával mindenképpen helyezzük a hangsúlyt a hasznosságra. Azok a termékek, melyek nem funkcionálnak megfelelően, vagy egyáltalán semmilyen hasznos tulajdonsággal, gyakran a kukában végzik. Jó hír viszont, hogy a manapság területen tevékenykedő cégek már kifejezetten odafigyelnek arra, hogy a reklámajándékok típusai között kizárólag kiválóan használható darabok kapjanak helyet.

Reklámajándékok típusai népszerűség szerint

Az irodai használatra alkalmas emblémázható ajándékok között a tollak, a bögrék és a mappák kiemelt népszerűségnek örvendenek. Mivel az okoskészülékek napjaink szerves részét képezik, ezért minden, ami ezek használatának kényelmesebbé tételéhez hozzájárul, az garantáltan beválik emblémázható ajándékként is. A reklámajándékok típusai között talán a leginkább praktikusnak a power bankok, az autóban használható eszközök, vagy például a laptop és táblagép tartók bizonyulnak. Érdemes a céges ajándékozásra is gondolni, amely kapcsán célszerű a prémium kategóriás ajándékok közül válogatni.