Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Melyek a reklámajándék készítés szabályai?

2017-09-04

Szeretné, ha a kínált termékek vagy szolgáltatások híre minél többekhez eljutna? Az ideális lehetőséget keresi célcsoportja elérésére? Ugyan a világhálón történő reklámozás és a saját weboldal ma már minden cég számára létfontosságú, de ezek mellett a hagyományos reklámajándékok szerepe is töretlen népszerűségnek örvend. Az eredményesség érdekében azonban nagyon fontos, hogy a reklámajándék készítés szabályai szerint történjen azok kiválasztása, valamint a rajtuk látható emblémák, feliratok elhelyezése szintén. Nézzük, mire érdemes figyelni akkor, ha reklámajándékot szeretnénk készíttetni, és nem bíznánk a véletlenre a választást!

Melyek a reklámajándék készítés szabályai?

A reklámajándék készítés szabályai: fókuszban a minőség

Miként a céges székhellyel vagy az ügyfelekhez való hozzáállással, úgy a választott reklámajándékkal is sokat tehetünk annak érdekében, hogy a céges image-et a kívántak szerint alakítsuk. A kiváló minőségű reklámajándékok segítségével akár a már vevőkben kialakult képet is átalakíthatjuk, javíthatjuk. A reklámajándék készítés szabályai szerint célszerű akkor is választani, ha üzleti partnereinket lepnénk meg. A hagyományos reklámajándékok mellett prémium kategóriásak is elérhetőek a kínálatban, s ezekkel érdemes meglepni az üzleti partnereket például az év végi ajándékozás alkalmával.

A reklámajándék készítés szabályai, melyek mellett nem mehetünk el

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy kizárólag olyan ajándékokat válasszunk emblémázás és reklámozás céljából történő terjesztés alkalmával, melyek valóban használhatóak. Saját példánkból is biztosan tudjuk, hogy ha reklámajándék gyanánt egy tulajdonképpen teljesen haszontalan darabot kapunk, akkor az hamar a kukában vagy a fiók mélyén landol. Különösebb magyarázatra nem szorul a dolog, tehát törekedjünk a praktikusságra. A szezonális reklámajándékok ideje nem jár le a nyár elmúltával, hiszen az őszi kirándulás, a karácsonyi lakásdekoráció, vagy akár a tavaszi természetjárás mellé is megtalálhatjuk az ideális meglepetéseket akár az ügyfeleknek, akár a céges partnereknek.

A reklámajándék készítés szabályai magukban foglalják azokat a tudnivalókat is, melyek az emblémák elhelyezésére vonatkoznak. Például a pólók, sapkák vagy mappák terén a legtöbben nem kedvelik a teljes felületet beborító feliratokat. Különösen igaz ez akkor, ha prémium kategóriás ajándékokról van szó. A diszkrét emblémázás sokszor célravezetőbbnek bizonyul, mint a méretes feliratok elhelyezése.