Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Maxold ki a fesztiválszezont reklámajándékokkal!

2022-08-01

Lassan a nyár utolsó hónapjához érkezünk, a fesztiválszezonban azonban még csak most fog berobbanni! Ez az időszak az, amikor igazán megvetheted a lábad a piacon a reklámajándékok segítségével. Rengeteg ember, számtalan érdeklődő, megannyi potenciális vásárló/ügyfél - őket mind megszólíthatod a megfelelő promóciós termékekkel. Legyen az a főváros fesztiválja vagy egy vidéki település rendezvénye, érdemes megtervezni a nyári céges úticélokat és beszerezni előre a szükséges reklámajándékokat. Egy fesztivál tömérdek lehetőséget tartogat a céged számára, a márkaismertség növelése, tényleges vásárlók szerzése, üzleti kapcsolatok építése is benne van a pakliban. Miközben pedig teszel a branded sikeréért, teljesen átjárhat a fesztiválhangulat és jól is érezheted magad! Kell ennél több? 

Maxold ki a fesztiválszezont reklámajándékokkal!

Használd ki a nyár adta lehetőségeket!

A fesztivál tematikája és egy jó adag marketing mindig szerencsés kombináció, a legkisebb falu életét is felpezsdítheti. Ahol pedig sokan vannak, ráadásul azt is tudod, hogy zömében éppen a célcsoportodnak megfelelő emberek vannak, akkor Neked is ott a helyed! A rendezvény szervezőivel együttműködve akár a belépőjegyek mellé is osztogathatóak a reklámajándékaid, így biztosan célba érnek. Egy szembetűnő, dizájnos, jól elhelyezett standdal sem lőhetsz mellé. Csábítsd magadhoz az embereket az asztalon szépen elrendezett reklámajándékokkal! Na de milyen reklámtárgyakat érdemes beszerezned? Mutatjuk, olvass tovább!

Ügyfélmágnes termékek az 1001reklámajándék kínálatából

Termosz, kulacs, flaska, palack - Osztogass jéghideg frissítőt a saját logóddal ellátott palackokban! A látogatók garantáltan sokáig emlékeznek majd a figyelmességedre.

Játékok - Játszani mindenki imád! Az emblémázott játék reklámajándékok hatalmas népszerűségre tesznek majd szert a standodnál.

Szabadidős kiegészítők - A játékokhoz kapcsolódva a szabadidős kiegészítők között is érdemes körülnézned! A sípok, tapsrudak, selfie szettek nagyon kelendőek lehetnek.

Ventilátor - A tikkasztó hőség idején minek örülhetnének jobban a potenciális vásárlóid, mint legyezőknek és mini ventilátoroknak?

Nézz szét a reklámajándék-mennyországban! Webáruházunkból különleges, egyedi és hasznos ajándéktárgyakat szerezhetsz be!