Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Már nem csak 1001, hanem 2012 is!

2012-02-15

Csak annak kapcsán szeretnék magunkról írni, hogy aki esetleg innen a blogból szerzi be értesüléseit, tudjon róla. Hozzánk is elért az új idők szele, megérkeztek a 2012-es év legújabb reklámajándékai.

Már nem csak 1001, hanem 2012 is!

Nem akarom felsorolni, hogy milyen pofás, egyszerű, szép, vagy akár önmagában is komoly üzenetet tartalmazó reklámajándékaink vannak, amiben kedvére turkálhat a kedves leendő megrendelő. Egyrészt azért nem, mert akkor lelőném a poént, és az ajándékkeresés izgalmát, másrészt, épp azért nem, mert csak tessék, csak tessék válogatni, mindenkinek kellemes időtöltést hozzá!

Az új ajándékok bevezetése, személy szerint is izgalommal tölt el minden évben. Kíváncsi vagyok a fogadtatásukra, és folyton abban reménykedem, hogy végre újra rákapnak a cégek az ilyen fajta promotálásra, a reklámajándékozásra, csak úgy!

Mit értek ez alatt?

Múltkor írtam az emlékeztető reklámkampányról, amikor már egy cégnek megvan a saját ügyfélköre, vásárlóköre, s a reklámkampányra csupán azért van szükség, hogy megerősítsék az ügyfelekben, vevőkben a márkát, a szolgáltatást, a terméket, a céget, a vállalatot, a pillanatnyi és aktuális fogyasztói mentalitást rögzítse. Ehhez kell talán a legkisebb befektetés.

Mert még a legkisebb „ABC-nek” is megvan a saját ügyfélköre, hogy még „lejjebb” kutakodjunk, a piaci kofának is megvan a saját vevőköre, tehát, ha úgy vesszük, itt már van kinek reklámozni. Azon már nem kell fáradozni, hogy megkeressük a befogadó célközönséget komoly piackutatás, komoly marketing felkészültség sem kell hozzá, hisz a befogadó célközönség adott, minden nap oda jár vásárolni saját kis üzletünkben.

S, hogy mi a profit az emlékeztető, vagy bármilyen reklámajándékozós kampányban?

A profit elsősorban a már meglévő, stabil vevőkön, ügyfeleken keresztül érkezik. Ha alkalomadtán egy egyszerű kis reklámajándékot kap a vevő azzal a felirattal: „Köszönöm, hogy nálam vásároltál.” máris előrébb vagyunk egy, kettő, vagy több potenciális vásárlóval. Mert milyen az ember? Elmondja másnak is, hogy találtam egy megbízható céget, akik kedvesek, és még meg is köszönik, hogy náluk vásároltam. Ennél hiteles reklám pedig nem igazán létezik.

Legújabb reklámajándékainkkal akár még meg is megvalósíthatja!