Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Lufi, Olcsó és kreatív!

2013-06-19

A lufi. Olcsó és kreatív! Ha darabra lebontjuk, az egyszerű kivitelű, színű és méretű léggömbök pár tíz forintból kijönnek, ehhez társul még, hogy már a 12 cm-es lufinak is teljes felülete logózható, tehát nincs felületi vesztés, ha a szent reklámcélokról van szó.

Lufi, Olcsó és kreatív!

A nyári szezonba pedig tökéletesen illeszkednek, a strandolás, a szabadidő hasznos vagy haszontalan eltöltése, a kerti partyk, koncertek, szabadtéri rendezvények színes forgatagába. A ezeket a rendezvényeket „felöltözteti”, dekorálja. Főképp, ha megtaláljuk azt a szakértőt, aki az egyszerű luficsokorból is képes kreatív installációt alkotni.

Reklámlufi elkészítésére kérje ajánlatunkat!

Kínálatunkban mindenki megtalálja az igényeinek, a felhasználási célnak megfelelő léggömböket. Legyenek azok standard, egyszerű lufik, gyöngyház típusú léggömbök. Felfújt méretük szerint lehetnek 12 cm-esek, 26 cm-esek, vagy akár 100 cm-es lufik. Ne feledjük nagyobb felfújt méretű lufi nagyobb emblémázási felülettel jár. A dekoráció és reklámérték jótékony összefonódása pedig igen népszerűvé teszik a szezon közeledtével a léggömböket.

És, hogy ebben az esetben miért a léggömb, miért ne egy kulcstartó vagy egyéb reklámajándék?

Egyrészről talán azért, mert a legjobban ez a típusú szóróajándék adja vissza a nyári laza, könnyed hangulatot, ami dekorációnak sem utolsó, és akkor itt jöhet rögtön a „két legyet egy csapásra” effektus.

Másrészről a lufi ára a legkisebb vállalkozás büdzséjébe is belefér.

Harmadrészről pedig, a néhány napja felröppent hír szerint maga a nagy Google is a léggömbökre gondolt, amikor elkezdte tesztelni a wi-fi funkciós, héliumos lufikat, amivel a világ elmaradott részein osztaná az égből az „áldást” (értsd: internetet) a népnek.

Kell ennél nagyobb hírnév maguknak a lufiknak? Ugye, hogy nem! Kérje ajánlatunkat!