Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

LOGÓZOTT MASZK

2020-09-29

Óvd magad és környezeted stílusosan! Logózott maszkjaink megadják Neked a stílus, a praktikum és a komfort közös felsőfokát! Ezen a komfortzónán nem baj, ha belül maradsz. Teremts új divatot, vagy teremts új divathullámot! Vonzd magadra a szemeket hullámszerűen, mintha zsinóron húznád őket. Mondjuk a maszkod zsinórján.

LOGÓZOTT MASZK

Logózott maszkjainkkal most új perspektíváit mutathatod meg az öltözködésnek! A letisztultság híve vagy? Letisztult, emblémázható vászonmaszkjainkra ráviheted saját mondanivalód: fekete vagy fehér színben is választható, 2 rétegű, emblémázható maszkjaink külső rétege pamutvászon, amely mosással és vasalással könnyen fertőtleníthető! Mi garantáljuk a maximális védelmet! Gumizsinórja igen puha, így a fül meg sem érzi – nálunk a komfort is sokat számít egy új divathullám megeresztésénél.

Erezd rá saját ízlésed is a nagyvilágra! Batman logó? Superman logó? Bandalogó? Ahány logó, annyi variáció! Az emblémákat hímzéssel vagy szitanyomással visszük az anyagra, így garantáltan megőrzöd rajtuk saját mondanivalód tartósságát hosszú ideig, miközben a maszk maga is tartós marad. Szabd meg Te mondandód méretét teljes felületen logózható maszkjainkkal – több színben is! Óvj meg mindenkit egy ilyen korban: a hétköznapi hősök most igenis viselnek maszkot!

Mutasd meg a világnak saját perspektíváid és alteregóid logózott maszkjainkkal! Most úgy lehetsz beszédes, hogy nem is látják a szád! Legyen ez a Te szuperképességed! Mondandóman-t az egész világ ismerni fogja, mert biztos, hogy világszám lesz, hogy úgy beszélsz egyszerre mindenkihez, hogy résnyire sem nyitod ki szád. Használd a közvetítés alternatív csatornáit a nagyvilágban velünk!

Mi hallunk Téged és hallgatunk Rád!