Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Laptoptáska reklámfelületként? Igen, enter!

2019-10-18

A laptoptáska reklámfelületként is megállja a helyét, praktikumáról, alapvető funkcionalitásának kiteljesítéséről nem is beszélve. Manapság már alig van olyan vállalat a piacon, ahol a hordozható számítógépek nem jelentek meg, mint mindennapos használati eszközök. Természetesen nem egy helyzetben az asztali PC-knek is megvan a maguk szerepe és létjogosultsága, viszont minél mobilabb egy cég, annál nélkülözhetetlenebb az optimális, hordozásra specializált eszközpark. Az apparátus elsődleges tagjai a note bookok, melyek gyakorlatilag mozdíthatóvá varázsolhatják az irodát. Számtalan típus érhető el, felesleges is lenne belemenni a részletekbe, olyannyira széles spektrumot ível át a paletta, de az biztos, hogy a szállításhoz elengedhetetlen valamiféle kiegészítő. Ezen a ponton lép a képbe a laptop táska, ami megannyi fakkjával, zsebeivel és biztonságos, párnázott kialakításával tökéletes közeget borítékolhat a belehelyezett eszköz számára.

Laptoptáska reklámfelületként? Igen, enter!

Az mindenképpen óriási előny a termék esetében, hogy az emblémázás szempontjából releváns felület jelentős nagyságú, azaz bőven megjeleníthető az adott logó, úgy hogy közben maga a táska sem veszíti el karakterét, egyediségét. A túlságosan tolakodó motívumok nem túlzottan szerencsések, különösen akkor nem, ha a cél, hogy a táska minden áldott nap a funkciójának megfelelően legyen használva. Márpedig mi más lehetne a motivációja? A reklámajándék akkor teljesítheti be a feladatát, ha hirdetheti szolgáltatását, vállalatát, s ezt kizárólag akkor tudja széles körben megvalósítani, mégpedig hosszútávon, ha kézről-kézre jár, ha sokan találják vele szemben magukat, azaz ha szó szerint szembetűnő módon ad helyet a logónak, emblémának. Szembetűnő, de nem zavaróan tolakodó módon. Az arany középút megtalálása mindenképpen kihagyhatatlan lépés.

A laptop táska reklámfelületként behúzza a számításokat!

Ha úgy gondolja, hogy ez az a szóróajándék, ami örömöt generál partnereiben, akkor nem vitás, ez nevezhető a tökéletes választásnak. Azzal, hogy mer kilépni a hétköznapok megszokottságának szürkeségéből és egy ritkán látott használati tárgyat jelöl ki reklámajándéknak, bizony rengeteget nyerhet, többek között elismerést, elégedettséget, hálát és persze a várt módon reklámozást, közvetlen és közvetett formában egyaránt. A pozitív hatások ilyen körülmények között garantálhatóak. Partnerei vélhetően nem egy helyről kapnak szóróajándékot, viszont egy ilyen nem mindennapi húzással kiemelkedhet a többiek közül, ezzel is cégére irányítva a figyelmet.